Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Farerų rinktinei akistata su Lietuva – repeticija prieš išvyką į Rygą

Lietuvos rinktinė šįvakar sužais paskutiniąsias namų rungtynes 2020 metais. Lietuvių varžovas kontrolinėse rungtynėse bus Farerų salų futbolininkai, kurie į mačą prieš Lietuvą žvelgia kaip į repeticiją prieš akistatą su latviais.
Farerų salų futbolininkai
Farerų salų futbolininkai / „Scanpix“ nuotr.

Farerų rinktinės strategas Hakanas Ericsonas teigė, jog ši dvikova jo komandai – labai naudinga.

„Džiaugiamės turėdami šias rungtynes, nes po kelių dienų žaisime su Latvijos rinktine. Artima distancija, panašus lietuvių ir latvių žaidimo braižas mums į naudą, mus viskas tenkina.

Nenoriu kalbėti apie lietuvių silpnybes, tačiau mūsų stiprybė – nauja komanda. Manau, kad būsime pasiruošę, akcentuosime žaidimą gynyboje, turime struktūrą puolime, yra ir individualiai stiprių žaidėjų. Farerų salos – maža teritorija, bet mums gerai sekasi ir esu patenkintas, kaip žaidžia komanda.

Rytojaus rungtynėse tęsime savo žaidimo paieškas, stengsimės jį gerinti, džiugu, kad turėsime didelę rotaciją ir ruošimės rungtynėms su latviais. Naudosime visus keitimus, nes startinė sudėtis paskutines dvejas rungtynes nekito“, – pasakojo H.Ericsonas.

Farerų salų kapitonas Halluras Hanssonas teigė, kad nekantriai laukia rytojaus rungtynių.

„Pirmiausia, tai – draugiškos rungtynės, tačiau drąsiai galiu sakyti, kad eisime kovoti dėl pergalės. Visada atsiduodame aikštėje, tikimės laimėti, bet šeštadienio rungtynės mums yra svarbesnės, kiek žinau, lietuvių irgi laukia lemiamos kovos. Tai draugiškos rungtynės, bet aikštėje atiduosime visą save“, – kalbėjo H.Hanssonas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas