Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Filipo Dangubičiaus šou nukalė „Kauno Žalgirio“ pergalę Telšiuose

„Topsport A lygos“ 25-ojo turo centrinėse rungtynėse Telšiuose įspūdingą pergalę iškovojo „Kauno Žalgiris“, po atkaklios kovos ir trijų Filipo Dangubičiaus įvarčių 3:2 (1:1) palaužęs vietos „Džiugą“.

Susitikimo pradžioje žalgiriečiai ilgiau kontroliavo kamuolį, o telšiškiai kompaktiškai gynėsi ir ieškojo progų kontratakose. Sužaidus 10 minučių stiprų smūgį iš toli atliko Nino Noordanusas, tačiau jo bandymą blokavo gynėjas, o Leifo Estevezo smūgiuotas kamuolys skriejo Deividui Mikelioniui į rankas.

Po kelių akimirkų pavojinga proga atsakė kauniečiai – po Grato Sirgėdo perdavimo iš arti nukreipti kamuolį į vartų tinklą pabandė Vilius Armanavičius, tiesa, sėkmingai sužaidė vartininkas Ivanas Baturinas.

16-ąją minutę žodį rungtynėse tarė „Kauno Žalgirio“ futbolininkai – puiki kauniečių kombinacija baigėsi tiksliu F.Dangubičiaus smūgiu į tolimąjį apatinį vartų kampą.

Telšiškiai jau po kelių minučių atsakė savo rezultatyvia ataka – po L.Estevezo perdavimo iš krašto tiksliai smūgiavo puolimo lyderis N.Noordanusas.

Rezultatyvų perdavimą jau įsirašęs G.Sirgėdas buvo arti ir įvarčio, tačiau puikiai sužaidė ir komandą išgelbėjo latvis I.Baturinas.

Pačioje antrojo kėlinio pradžioje ir vėl suveikė G.Sirgėdo ir F.Dangubičiaus duetas, tiesa, kroato smūgį atrėmė dar kartą sėkmingai sužaidęs telšiškių vartininkas.

51-ąją minutę atakos smaigalyje vėl atsidūrė sunkiai sustabdomas F.Dangubičius, kuris atliko stiprų ir tikslų smūgį į viršutinį vartų kampą bei dar kartą išvedė svečius į priekį.

Progas rezultatą padvigubinti švaistę kauniečiai buvo nubausti 81-ąją minutę – po perdavimo iš krašto smūgiu galva pasižymėjo aikštėje pasirodęs Meinardas Mikulėnas.

Visgi net ir tai nebuvo pabaiga. Likus keturioms minutėms iki pagrindinio laiko pabaigos į „Džiugo“ vartus buvo skirtas 11 metrų baudinys, kurį realizavo dar vieną įvartį pelnęs F.Dangubičius.

Pergalę iškovoję kauniečiai užtikrintai žengia treti, o pralaimėjęs „Džiugas“ – laipteliu žemiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas