Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Finansinių problemų turintis „Vytis“ neteko lyderio: Ganos saugas iškeliavo į Kauną

Prieš pat 2020 m. Hegelmann LFF taurės ketvirtfinalio rungtynes su „Panevėžio“ ekipa, Kauno „Hegelmann Litauen“ klubas sulaukė pastiprinimo.
Temos: 1 Futbolas

Kauniečių gretas papildė vienas iš „Vilniaus Vyčio“ lyderių – 25 metų atakuojantis saugas iš Ganos Alexas Kyeremeh.

Legionierius iš Afrikos buvo vienas iš kertinių žaidėjų sostinės klubo nepralaimėtų rungtynių serijoje ir iš viso Vilniaus klube nuo 2019 liepos mėnesio sužaidė 22 rungtynes, per kurias pelnė 11 įvarčių.

Savo žaidėjo karjerą A.Kyeremeh pradėjo garsioje „Barcelona“ klubo futbolo akademijoje. Vėliau futbolininko kelias pasuko į „Albacete“ jaunimo komandą, kur jis futbolo paslapčių mokėsi nuo 2014 metų iki 2017-ųjų. 2017-2019 metų sezone Alexas atstovavo „Gava“ ekipai.

Mėlynai baltų naujokas debiutuoti ir įrodyti savo vertę galės jau šio vakaro taurės ketvirtfinalio dvikovoje su A lygos klubu iš Panevėžio.

„Manau, šio žaidėjo individualūs sugebėjimai praverstų bet kuriai Pirmos ir netgi A lygos ekipai. Manau, jei jis pasirodys šios dienos rungtynėse visiškai sveikas, tai tuomet tikrai pridės aktyvumo mums atakuojant“, – apie naujoką kalbėjo „Hegelmann Litauen“ vyriausias treneris Artūras Ramoška.

Priminsime, kad „Vyčio“ klubas pastaruoju metu susiduria su finansiniais sunkumais, o apie tai po pastarųjų komandos rungtynių kalbėjo ir ekipos vyriausiasis treneris Algimantas Liubinskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai