Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Futbolo žvaigždė užsisakė merginą, bet padarė fatališką klaidą

Maxas Kruse papasakojo, jog nuotykiai už aikštės ribų jam kainavo vietą Vokietijos futbolo rinktinėje prieš svarbias pirmenybes.

Maxas Kruse per savo karjerą buvo aktyvus ir aikštėje, ir už jos ribų.

36 metų vokietis pernai baigė karjerą, per kurią atstovavo įvairiems Bundeslygos klubams bei Stambulo „Fenerbahče“, o taip pat sužaidė 14 rungtynių Vokietijos rinktinėje.

Dabar, anot „Der Spiegel“, jis papasakojo, kad laisvas naktinis gyvenimas jam sutrukdė su nacionaline komanda patekti į didžiuosius turnyrus.

Puolėjas stipriai atrodė Menchengladbacho „Borussia“ gretose prieš 2014 metų pasaulio čempionatą ir prieš turnyrą Brazilijoje buvo tarp 30-ties kandidatų Vokietijos rinktinėje, bet viena naktis Londone viską sugriovė.

Vida Press nuotr./Maxas Kruse
Vida Press nuotr./Maxas Kruse

Kaip per „Big Brother“ šou laidą pasakojo pats buvęs futbolininkas, per rinktinės stovyklą jis užsisakė seksu prekiaujančią moterį į kambarį.

Tai nebuvo jam neįprasta, tačiau dažniausiai moterims jis užsakydavo kambarį kitame aukšte nei apsistodavo jo komanda.

Londone M.Kruse padarė kertinę klaidą, išsikvietęs merginą tiesiai į savo kambarį. Pakeliui ji susidūrė su tuometiniu Vokietijos rinktinės trenerio asistentu Hansi Flicku viešbučio koridoriuje.

Po penkių minučių H.Flickas ir rinktinės vadovas Oliveris Bierhoffas pasibeldė į M.Kruse kambario duris ir pasakė žaidėjui, kad moteris turi keliauti savo keliais.

M.Kruse teigė, kad ir prieš 2016 metų Europos čempionatą jis buvo išbrauktas iš nacionalinės komandos, kai pasklido kalbos, kad jis permiegojo su mokytis į Vokietiją atvykusia studente.

Tuometis Vokietijos rinktinės treneris Joachimas Low tuo metu neigė, kad laisvamanis puolėjas paliktas už brūkšnio dėl savo nuotykių už aikštės ribų. Anot trenerio, pagrindinė priežastis buvo dėl žaidimo.

Vida Press nuotr./Maxas Kruse
Vida Press nuotr./Maxas Kruse

M.Kruse buvo ir aistringas pokerio lošėjas, futbolo karjeros metu dalyvavęs ir profesionaliuose pokerio turnyruose. 2016 metais jo tuometinis klubas „Wolfsburg“ skyrė piniginę 25 tūkst. eurų baudą, kai paaiškėjo, jog prie pokerio stalo laimėtus 75 tūkst. eurų futbolininkas paliko ant taksi galinės sėdynės. Tada jis irgi buvo išbrauktas iš Vokietijos rinktinės.

Vienintelis didelis turnyras, kuriame M.Kruse atstovavo Vokietijos rinktinei, buvo 2021 metų Tokijo olimpinės žaidynės. Jose puolėjas užėmė vieną iš trijų vyresnių žaidėjų vietų.

Per žaidynes, po pergalės prieš Saudo Arabiją, per tiesioginę televizijos transliaciją M.Kruse pasipiršo Dilarai Mardine, kuri paskui tapo jo žmona.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai