Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

„Galatasaray“ strategas spinduliuoja pasitikėjimu: „Mušime įvarčius savo kokybe“

Skambių pareiškimų ir prieš pirmas rungtynes Vilniuje pažėręs Stambulo „Galatasaray“ vairininkas Okanas Burukas, vėliau turėjęs pripažinti, kad „Žalgiris“ jį nustebino, ir toliau neabejoja savo klubo sėkme.

Beveik 30 kartų brangiau vertinamas Turkijos futbolo galiūnas – žaidėjų vertės pagal „Transfermarkt“ skiriasi 225 mln. eurų prieš 8 mln. – praėjusią savaitę Vilniuje sužaidė tik lygiosiomis 2:2 ir brautis į trečiąjį UEFA Čempionų lygos atrankos etapą turės trečiadienį namuose.

„Mūsų sezonas dar tik prasideda. Turėjome labai trumpą pertrauką. Vis dar esame fiziniame ir psichologiniame pasiruošime. Matėme to problemas pirmajame mače“, – prieš atsakomąjį mūšį kalbėjo „Galatasaray“ vyr. treneris O.Burukas.

„Pirmajame mače mums nepadėjo ir dirbtinė danga, ir aplinka, bet namo grįžome su teigiamu rezultatu“, – tęsė 49-erių turkas.

Lukas Balandis / BNS nuotr./Okanas Burukas
Lukas Balandis / BNS nuotr./Okanas Burukas

„Vienintelis mūsų tikslas – žengti tolyn. Nekartosime tų klaidų, kurias darėme pirmajame susitikime. Norime mušti įvarčius ir darysime tai savo kokybe. Pirmosiose rungtynėse nebuvome geri gynyboje, bet mes tai pagerinsime“, – neabejojo Turkijos čempionų strategas.

Tiesa, „Galatasaray“ ir atsakomajame mače versis be ryškiausių savo naujokų – Mauro Icardi bei Wilfriedo Zaha. Neaišku, ar galės rungtyniauti ir Vilniuje nežaidęs Lucas Torreira.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Lucas Torreira
AFP/„Scanpix“ nuotr./Lucas Torreira

„Lucas ilgai nesitreniravo. Išbandysime jį rungtynių išvakarėse ir nuspręsime. Tai labai svarbi pozicija. Saugai turi padėti gynėjams gintis, o L.Torreira tai daro labai gerai. Tai neleidžia varžovams pradėti greitų atakų. Tai bus svarbu ir šiose rungtynėse“, – pabrėžė O.Burukas.

„M.Icardi turėjo ilgą pertrauką. Jam prireiks laiko įsibėgėti. Tiesa, net ir ne geriausios sportinės formos, jis yra naudingas mums savo kokybe ir mąstymu aikštėje. Jis bus su mumis kitame etape. Su W.Zaha mes neskubėsime. Jis užbaigė sezoną traumuotas. Viskas su juo gerai, vertinsime jo sveikatą kiekvieną dieną. Nenorime, kad mūsų žaidėjai vėl susižeistų“, – kalbėjo „Galatasaray“ strategas.

Jo ekipai tai bus pirmosios oficialios rungtynės namų stadione šiame sezone. Varžovams jis žada tikrą pragarą tribūnose.

„Vėl susitiksime su savo sirgaliais. Žinome jų norus. Žinome, kad Turkijai reikia sėkmingų pasirodymų Europoje. Mes, kaip „Galatasaray“, norime žaisti Čempionų lygoje. Dėl daugybės priežasčių – ir finansinių, ir moralinių. Esame pasiruošę. Tikiuosi, kad mes būsime komanda, kuri žengsime tolyn“, – ryžtingai pridūrė O.Burukas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius