Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neįtikėtina drama – ilgai pirmavusio PSG ambicijas pakirto kuriozinis įvartis ir beprotiška pražanga

Antrasis UEFA Čempionų lygos pusfinalis futbolo sirgaliams pateikė neįtikėtiną įvykių posūkį. „Paris Saint-Germain“ klubas beveik valandą pirmavo ir kontroliavo situaciją, tačiau subyrėjo per keliolika minučių antrajame kėlinyje ir pralaimėjo pirmąją akistatą prieš „Manchester City“ klubą 1:2.

Antrus metus iš eilės į finalą prasibrauti siekiantys paryžiečiai išsiveržė į priekį jau 15-ąją minutę, kai po kampinio aukščiau už visus iššoko ir kamuolį galva į vartus nukreipė komandos kapitonas Marquinhosas.

PSG kontroliavo situaciją ir likusią pirmojo kėlinio dalį, turėjo ir dar bent kelias progas, tačiau įvarčio pasiekti nesugebėjo.

Antrojo kėlinio pradžioje jau „Manchester City“ žaidė solidžiau ir kūrė progas, tačiau rezultato nesugebėjo išlyginti iki 64-osios minutės, po kurios rungtynės apvirto aukštyn kojomis.

Kevinas De Bruyne atlikdamas perdavimą į baudos aikštelę apgavo ir varžovus, ir, ko gero, pats save. Tikėjęsis, kad kažkuris iš futbolininkų lies kamuolį, PSG vartininkas Keyloras Navasas laukė smūgio, kol suprato, jog kamuolys skrieja tiesiai į vartus. Tačiau tuomet jau buvo per vėlu – K.De Bruyne pelnė kuriozišką, tačiau beprotiškai svarbų įvartį.

Vos po šešių minučių „Man City“ išsiveržė į priekį – nuostabiai baudos smūgį atlikęs Riyadas Mahrezas pasiuntė kamuolį į vartus pro rakto skylutę PSG žaidėjų sienelėje, pelnydamas antrąjį savo komandos įvartį.

Tuo Paryžiaus klubo bėdos nesibaigė – 77-ąją minutę beprotiškai pasielgė saugas Idrissa Gueye, tiesia koja įsirėžęs į Ilkay'ų Gundoganą ir užsidirbęs tiesioginę raudoną kortelę, palikdamas savo komandą likusį laiką žaisti mažumoje.

„Scanpix“ nuotr./Raudona kortelė Idrissai Gueye
„Scanpix“ nuotr./Raudona kortelė Idrissai Gueye

Paryžiečių laimei, Pepo Guardiolos komanda pranašumu nepasinaudojo, tačiau pergalę vis tik iškovojo svečiai, namo į Mančesterį parsivešiantys ne tik brangią įvarčio persvarą, bet ir ne mažiau svarbius du išvykos įvarčius.

„Manchester City“ šiame pusfinalyje siekia į finalą patekti pirmą, o PSG – antrą kartą. Paryžiečiai rungtynėse dėl titulo žaidė pernai, kai 0:1 nusileido Miuncheno „Bayern“.

Atsakomosios rungtynės ateinantį antradienį, gegužės 4-ąją, bus žaidžiamos Mančesteryje.

Paris SGManchester City

„Paris Saint-Germain“ – „Manchester City“ 1:2
15' Marquinhosas [1:0]
64' Kevinas De Bruyne [1:1]
71' Riyadas Mahrezas [1:2]

Primename, kad pirmajame pusfinalyje antradienį Madrido „Real“ ir Londono „Chelsea“ sužaidė taikiai 1:1. Atsakomasis šių komandų susitikimas gegužės 5-ąją vyks Londone.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento