Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gandus atmušinėjęs L.Messi: „Tai paskutinė galimybė svajonę paversti tikrove“

Lionelis Messi paneigė kalbas apie neva patirtą traumą ir patikino, jog yra pasirengęs pirmosioms pasaulio čempionato rungtynėms.
Lionelis Messi
Lionelis Messi / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Argentina startuoja planetos pirmenybėse antradienį, kuomet susidurs su Saudo Arabija.

Žiniasklaidoje buvo pasirodžiusios žinutės apie tai, kad L.Messi nedalyvavo dalyje Argentinos treniruotės dėl čiurnos traumos, tačiau „Paris Saint-Germain“ puolėjas patikino, kad viskas yra tvarkoje.

„Jaučiuosi gerai, – teigė argentinietis. – Labai gerai jaučius fiziškai, esu geros formos. Manau, kad čia atvykau gerai pasirengęs tiek fiziškai, tiek psichologiškai.

Nėra jokių problemų. Girdėjau gandus apie tai, kad turėjau praleisti dalį treniruotės ar buvau ne su komanda, tačiau tai nėra nieko neįprasto.“

AFP/„Scanpix“ nuotr./Lionelio Messi ištinusi čiurna treniruotės metu
AFP/„Scanpix“ nuotr./Lionelio Messi ištinusi čiurna treniruotės metu

Tai bus penktas pasaulio čempionatas L.Messi, Argentinos superžvaigždei jau 35-eri, tad itin tikėtina, jog šis pasaulio čempionatas jam – paskutinis.

Kuomet planetos pirmenybės vyks JAV 2026-siais, L.Messi bus jau 39-eri.

„Suprantu, kad tai ypatingas momentas, – teigė futbolininkas. – Tikėtina, kad tai mano paskutinis pasaulio čempionatas, paskutinė galimybė svajonę paversti tikrove. Esu labai laimingas, nekantrauju pradėti pasaulio čempionatą.

Manau, amžius priverčia tave matyti dalykus kiek kitaip. Galbūt dabar daugiau kreipiu dėmesį į smulkias detales, ko anksčiau nedariau. Dabar bandau koncentruotis į detales, mėgautis šia diena.“

Argentina medžios pirmą pasaulio čempionų titulą nuo 1986-ųjų. Geresnius šansus, anot specialistų, laimėti pasaulio čempionatą nei Argentina turi tik Brazilija.

Vis dėlto L.Messi teigia, kad po laimėto Pietų Amerikos čempionato nuo komandos yra nukritęs psichologinis spaudimas ir ji pasirengusi didžiajam iššūkiui.

Visas pasaulio čempionato naujienas kviečiame sekti polapyje:

https://www.15min.lt/cempionatai/pasaulio-futbolo-cempionatas-2022

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas