Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Gargždų „Bangai“ – Lietuvos krepšinio žvaigždės linkėjimai

Gargždų „Banga“ sekmadienį sieks pirmojo titulo klubo istorijoje, o Lietuvos futbolo federacijos (LFF) taurės finale Vakarų Lietuvos komandą palaikys ir žymus šalies krepšininkas.

Gargždiškiai rugsėjo 29-ąją stos į kovą taurės finale prieš vieną šalies čempionato lyderių Kauno rajono „Hegelmann“ klubą, irgi sieksiantį taurę laimėti pirmąsyk komandos istorijoje.

Kaune vyksiančiose rungtynėse gargždiškius palaikys ir iš Vakarų Lietuvos – Mažeikių – kilęs Lietuvos krepšinio rinktinės įžaidėjas Rokas Jokubaitis, kurio kvietimu pasidalino pats „Bangos“ klubas.

„Sveiki visi, čia Rokas Jokubaitis, senas Gargždų „Bangos“ gerbėjas. Visus raginu šių metų rugsėjo 29 dieną atvykti į Dariaus ir Girėno stadioną Kaune, kur vyks Lietuvos futbolo federacijos (taurės) finalas – Gargždų „Banga“ prieš „Hegelmann“. Tikiuosi gausaus palaikymo, „Bangos“ pergalės ir kad po rungtynių švilpuko būtų ramybėlė. Visų lauksiu Dariaus ir Girėno stadione“, – ragino Tel Avivo „Maccabi“ komandos gynėjas.

LFF taurės finalas sekmadienį startuos 17 val. „Bangai“ tai bus ketvirtas kartas finale, o „Hegelmann“ futbolininkas – antras. Vis dėlto iki šiol visus finalus šios komandos pralaimėjo – „Banga“ 2011, 2014 ir 2019, o „Hegelmann“ – 2022 metais.

Kauno rajono ekipa šį sezoną „TOPsport A lygoje“ žengia antra ir jau užsitikrino mažiausiai bronzos medalius, o Gargždų klubas užima ketvirtąją poziciją ir pretenduoja ateinantį sezoną žaisti UEFA Konferencijų lygos atrankoje. Tokią teisę „Bangai“ suteiktų ir laimėta LFF taurė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas