Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Giedrius Arlauskis – apie lietuvių galimybes Rumunijoje: „Jokių šansų!“

Ne vienerius metus Rumunijos klubuose praleidęs ir net septynis kartus šios šalies čempionu tapęs Giedrius Arlauskis išsakė savo nuomonę apie pirmadienį Bukarešte laukiančią tautų lygos akistatą tarp Rumunijos ir Lietuvos. Anot buvusio Urzičenio „Unirea“, Bukarešto FCSB, Klužo CFR ir Krajovos „Universitatea“ vartininko, lietuviams – jokių šansų.
Giedrius Arlauskis
Giedrius Arlauskis / Krajovos „Universitatea“ klubo nuotr.

Rumunija puikiai debiutavo Tautų lygoje, įtikinamai 3:0 svečiuose pranokdama Kosovą. Lietuviai namuose pralaimėjo Kiprui 0:1.

„Abiejų šalių futbolo situacija kardinaliai skiriasi. Jei Rumunija bus nusiteikusi rimtai, Lietuva neturės jokių šansų. Taip! Skirtumas labai didelis. Lietuviai į šias rungtynes vyksta su mentalitetu nepraleisti daug“, – „Digisport“ komentavo G.Arlauskis.

Jo teigimu, tokias išvadas galima daryti po pirmojo lietuvių mačo su Kipru.

„Kipriečiai buvo šiek tiek išsigandę ir parodė per daug pagarbos Lietuvai. Lietuvos rinktinė turi problemų visose grandyse. Kokios Lietuvos stipriosios pusės? Jie daužosi. Jie yra kovotojai ir tai yra viskas. Vaikinai nori įrodyti, atkreipti geresnių klubų dėmesį ir gauti geresnį kontraktą. Jei imsime žaidėjus individualiai, tai tikrai neturime tokios kokybės, kokią gali pasiūlyti Rumunija. Lietuva mėgsta žaisti ilgais perdavimais, t.y. Dano Petrescu stilius“ , – „Digisport“ sakė Giedrius Arlauskis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas