Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Girona“ stebuklai tęsiasi – nukalė „Barcelona“ klubą ir grįžo į viršūnę

Didžiausia Europos futbolo sensacija – „Girona“ vienuolikė – tęsia stebuklingą sezoną.
„Girona“ futbolininkų triumfas
„Girona“ futbolininkų triumfas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Michelio auklėtiniai vėlyvą sekmadienio vakarą išvykoje 4:2 (2:1) nugalėjo Ispanijos čempionę „Barcelona“ ekipą ir tapo vienvalde „La Liga“ pirmenybių lydere.

„Girona“ (41 tšk.) dabar dviem taškais lenkia karališkąjį Madrido „Real“ (39 tšk.), kuris savaitgalį sužaidė 1:1 su Sevilijos „Real Betis“, ir jau net 7 taškais Madrido „Atletico“ bei „Barcelona“ (po 34 tšk.) klubus.

„Jie verti daugybės pagyrų dėl savo žaidimo. „Girona“ turi 7 taškais daugiau nei mes ir nusipelno šios persvaros. Mes atlikome 31 smūgį, rungtynės buvo lygios, bet klydome gynyboje“, – apgailestavo Xavi.

„Ši komanda turi sielą ir ji gali skriausti varžovus. Žinojome, kad „Barcelona“ mus spaus, bet jei atliksime kelis pirmas perdavimus tikslius, tuomet turėsime šansą įveikti spaudimą ir mušti įvarčius“, – žaidimo planu dalinosi įspūdingą pergalę išvykoje pasiekęs Michelis.

Svečius į priekį jau 12 minutę išvedė ukrainietis Artemas Dovbykas.

Robertas Lewandowskis (19 min.) greitai rezultatą išlygino, bet Miguelis Gutierrezas (40 min.) pirmojo kėlinio pabaigoje nuostabiu smūgiu vėl suteikė pranašumą „Girona“ vienuolikei.

Antrajame kėlinyje Valery (80 min.) smūgis svečiams suteikė jau 2 įvarčių atsargą, kurią dar buvo sumažinęs Ilkay'us Gundoganas (90+2 min.), bet tašką rungtynės padėjo Cristhianas Stuani (90+5 min.).

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas