Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Gonzalo Higuainas sudaužė „Napoli“ viltis kovoti dėl titulo

Rezultatyviausias „Serie A“ futbolininkas Gonzalo Higuainas sulaukė bausmės už netinkamą elgesį savaitgalį vykusiame susitikime su „Udinese“, kurį pastaroji ekipa laimėjo 3:1. Argentinietis turės praleisti ketverias artimiausias rungtynes.
Gonzalo Higuaino įniršis
Gonzalo Higuaino įniršis / „Scanpix“/AP nuotr.

Po šio pralaimėjimo „Napoli“ su 67 taškais jau šešiais atsilieka nuo pirmaujančio Turino „Juventus“ (73 tšk.) klubo. Iki sezono pabaigos liko tik septynis susitikimai.

G.Higuainas rungtynėse su „Udinese“ 24-ąją minutę išlygino rezultatą (1:1), tačiau 75-ąją gavo raudoną kortelę. „Udinese“ tuomet jau pirmavo 3:1, o dešimtyje likę neapoliečiai nesugebėjo atsitiesti.

Antrą geltoną kortelę už grubią pražangą prieš Felipe gavęs G.Higuainas rėkė ant teisėjo, lietė jį rankomis ir demonstravo nepagarbą.

Už tai buvusiam puolėjui skirta ketverių rungtynių diskvalifikacija ir 20 tūkst. eurų bauda. Jis nežais rungtynėse su „Verona“, „Inter“, „Bologna“ ir „Roma“.

Tai itin didžiulis smūgis „Napoli“ ekipai, nes G.Higuainas „Serie A“ pirmenybėse šį sezoną pelnė 30 iš 63 komandos įvarčių.

Gonzalo Higuaino elgesys gavus raudoną kortelę

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas