Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Gydytojai pataria S.Aguero baigti karjerą, bet argentinietis išlaiko viltį

Dėl sutrikusio širdies ritmo tiesiai iš stadiono į ligoninę išgabentam ir operaciją iškentusiam „Barcelona“ puolėjui Sergio Aguero gydytojai siūlo baigti karjerą, tačiau pats žaidėjas apie galimą tašką karjeroje kol kas nekalba.
Sergio Aguero
Sergio Aguero / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

33-ejų argentiniečiui širdies ritmas sutriko per Ispanijos lygos rungtynes prieš „Alaves“.

Spalio 30-ąją vykusiose rungtynėse S.Aguero pajuto stiprų skausmą krūtinėje ir prisėdo ant vejos, o netrukus buvo pakeistas.

Nors oficialiai apie tai, kas nutiko žaidėjui, pranešta nebuvo, anot pranešimų, futbolininkui buvo užfiksuota širdies aritmija. Ligoninėje jam atlikta operacija.

„Barcelona“ iš karto po to išplatino pranešimą, kuriame teigta, kad be futbolo S.Aguero teks praleisti bent tris mėnesius.

Tačiau dabar pasirodė pranešimai, jog gydytojai pataria argentiniečiui baigti karjerą, jei šis nenori tolesnių padarinių savo sveikatai. Šią informaciją pirmasis ištransliavo „Catalunya Radio“.

Vis dėlto pats žaidėjas šių gandų nekomentavo ir tviterio įraše teigė, kad stengsis grįžti po 90 dienų, kaip buvo numatyta iš pradžių.

„Klausau klubo gydytojų patarimų, atliksiu testus ir reabilitaciją bei stebėsiu savo progresą artimiausias 90 dienų. Išlieku pozityvus“, – rašė S.Aguero.

Į Barselonos klubą argentinietis persikėlė šią vasarą, gavęs tautiečio Lionelio Messi, kuris netrukus pats paliko „Barcą“, kvietimą. Per šešerias rungtynes S.Aguero su mėlynai-granatiniais marškinėliais pelnė vieną įvartį, kurį įmušė per „El Clasico“ mūšį su Madrido „Real“.

Prieš tai jis net 10 metų gynė „Manchester City“ garbę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas