Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Hegelmann“ pasipildė perspektyviu puolėju iš Nigerijos

Kauno rajono FC „Hegelmann“ klubą papildė pirmasis vasaros transferų lango naujokas. Juo tapo jaunas puolėjas iš Nigerijos Rasheedas Yusufas, kuris pastaruosius du sezonus rungtyniavo Kipro aukščiausioje lygoje.

20 metų atakuojantis futbolininkas praėjusią savaitę prisijungė prie komandos ir šiuo metu intensyviai pluša treniruotėse bei kartu su kitais futbolininkais ruošiasi artėjančioms čempionato rungtynėms Alytuje.

„Esu labai laimingas galėdamas tapti šios komandos dalimi. Tikiu savo ateitimi šiame klube ir man labai malonu, jog visi mane priėmė labai draugiškai ir leido nuo pirmos dienos pasijusti kaip šeimos nariu.

Noriu sunkiai dirbti ir komandai padėti pasiekti savo tikslą ir, svarbiausia, pačiam patobulėti ir tapti tokiu žaidėju, kuriuo visada svajojau tapti. Žinau, jog kartu sunkiai dirbdami galime pasiekti puikių dalykų“, – fchegelmann.com sakė naujokas.

Afrikietis į Europą persikėlė 2023 metų pradžioje ir sukirto rankomis su to sezono Kipro čempionais Limasolio „Aris“ klubu, tačiau R.Yusufas iškart buvo paskolintas kitai čempionato komandai FC „Karmiotissa“. Šioje ekipoje FC „Hegelmann“ naujokas sužaidė 6 rungtynes ir vasarą buvo paskolintas kitai Kipro aukščiausios lygos komandai Limasolio „AEZ“.

Šiame klube nigeriečiui sekėsi kur kas geriau ir jis per metus sužaidė 27 rungtynes, o taurės mače prieš Chlorako „Akritas“ ekipą per 42 minutes pasižymėjo trimis tiksliais smūgiais.

„Persikelti ir Europą ir žaisti Kipro čempionato man buvo didelis, bet kartu ir malonus iššūkis, ir žinoma didelė privilegija pradėti savo profesionalo karjerą tokiame aukštame lygyje. Teko konkuruoti su itin pajėgiais žaidėjais ir dalintis aikšte su daug patirties turinčiais futbolininkais, tai man buvo labai gera patirtis ir motyvacijos tikrai netrūko.

Puikiai prisimenu tas rungtynes, kuriose pavyko pasižymėti trimis įvarčiais iškart. Tai buvo kažkas nerealaus, jausmai buvo puikūs, tai buvo mano pirmieji įvarčiai kaip profesionalo, o man buvo tik 19 metų“, – pasakojo Rasheedas.

Mėlynai baltus papildęs naujokas savo sugebėjimus galės pademonstruoti jau artimiausiame A lygos mače Alytuje prieš „Dainavą“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas