Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Herojiškas pasiaukojimas – Z.Ibrahimovičius pusę metų žaidė be kryžminių raiščių

40-metis Zlatanas Ibrahimovičius šiemet iškovojo 34-ąjį savo karjeros titulą, tačiau tik po pergalės parado atskleidė, kad dėl to paaukojo.
Zlatanas Ibrahimovičius
Zlatanas Ibrahimovičius / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„AC Milan“ puolėjas pusę metų žaidė be priekinio kryžminio kairiojo kelio raiščio. Futbolininkui trečiadienį buvo atlikta operacija.

„Kiekvieną dieną vartojau skausmą malšinančius vaistus. Mano kelis buvo ištinęs 6 mėnesius. Turėjau daugiau nei 20 injekcijų. Kartą per savaitę iš to kelio man buvo traukiami skysčiai.

Visą tą laiką, šešis mėnesius, beveik nemiegojau dėl skausmo. Niekada iki šiol tai nekentėjau. Padariau kažką neįmanomo, kad pasiektume kažką įmanomo.

Savo galvoje turėjau tik vieną tikslą – padėti komandos draugams ir treneriams laimėti Italijos čempionatą, nes aš jiems pažadėjau tą padaryti. Šiandien turiu naują kryžminį raištį ir naują titulą“, – instagrame rašė Z.Ibrahimovičius.

„AC Milan“ klubo teigimu, futbolininkui operaciją atlikta Lione, garsaus specialisto, daktaro Bertrando Sonnery-Cottet‘o. Z.Ibrahimovičiui atkurtas priekinis kairiojo kelio kryžminis raištis, sutvirtintas šoninis ir atstatytas meniskas.

40-metis Z.Ibrahimovičius žaisti negalės apie 7-8 mėnesius. Jis buvo pažadėjęs, kad nebaigs karjeros, kol nelaimės titulo su „AC Milan“ klubu.

Tai pavyko padaryti, triumfavus Italijos čempionate, bet apie pasitraukimą iš didžiojo sporto futbolininkas kol kas nekalba.

Šiame sezone Z.Ibrahimovičius Italijos čempionate, nepaisydamas skausmo, sužaidė 23 rungtynes ir pelnė 8 įvarčius. „AC Milan“ šalies čempiono trofėjų susigrąžino po 12 metų pertraukos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas