Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tris mirtinus C.Ronaldo smūgius gavęs D.Simeone savo komandos nelaidoja: „Tikiu stebuklu“

Antradienio vakarą Cristiano Ronaldo dar kartą įrašė savo pavardę į Čempionų lygos istoriją ir tapo pirmuoju futbolininku, kuriam po tris įvarčius pavyko pelnyti dvejose atkrintamųjų varžybų rungtynėse iš eilės.
Diego Simeone ir Zinedine'as Zidane'as
Diego Simeone ir Zinedine'as Zidane'as / „Scanpix“ nuotr.

Pirmosiose pusfinalio rungtynėse namuose žaidęs Madrido „Real“ į miltus sumalė kitą šio miesto ekipą „Atletico“ (3:0) ir beveik užsitikrino kelialapį į finalą.

„Norėčiau pasveikinti visą komandą, kuri sužaidė puikias rungtynes. Žaidėme gerai nuo pat pradžių iki paskutinės minutės ir visiškai pelnytai laimėjome. Galėjau įmušti ir dar daugiau, jei ne „Atletico“ vartininkas Janas Oblakas“, – po mačo šypsojosi „hat-tricką“ pelnęs portugalas.

„Trys įvarčiai? Esu patenkintas ne tik jais, bet ir tuo, kad vilkėdamas „Real“ marškinėlius pelniau 400 įvarčių. Turime tikrai puikių šansų prieš atsakomąjį mačą, bet niekas dar nenuspręsta. „Atletico“ labai stipri komanda, o pusfinalis susideda ne iš vienerių, bet dvejų rungtynių“, – neskubėjo C.Ronaldo.

Visiškai kitos nuotaikos po mačo buvo „Atletico“ strategas Diego Simeone. Anot argentiniečio, net ir praleidusi tris įvarčius, jo komanda dar turi šansų žengti toliau.

„Pirmasis kėlinys nepavyko nei mums, nei varžovams – abi komandos darė daug klaidų perduodamos kamuolį. Kaip bebūtų, jie savo šansu pasinaudojo ir įmušė, o mūsiškį Kevinas Gameiro paleido vėjais. Antrajame kėlinyje mes ilgiau kontroliavome kamuolį, tačiau iš to nieko nepešėme, o „Real“ savo šansus išnaudojo puikiai. Tačiau futbolas nuostabus dalykas – jame gali nutikti bet kas. Tikiu, jog vis dar galime žengti toliau.

Po mačo pasakiau vyrams, kad privalome užmiršti šį pralaimėjimą. Taip, tai padaryti bus labai sunku, tačiau toks jau yra futbolas. Turime tikėti tuo iki pat atsakomųjų rungtynių finalinio švilpuko.

Šį kartą „Real“ buvo geresnis ir turime pasveikinti juos su pergale, tačiau kitą savaitę pasistengsime sukurti stebuklą. Mes esame „Atletico“ ir tikrai galime tai padaryti“, – įsitikinęs D.Simeone.

Kad „Real“ klubas dar negali galvoti apie Kardifą, kuriame šiemet vyks Čempionų lygos finalas, įsitikinęs ir komandos strategas Zinedine'as Zidane'as.

„Noriu padėkoti vyrams už puikų darbą, bet privalome suvokti, jog mes dar tikrai nesame finale. Taip, mes nemažai įmušėme ir nepraleidome, tačiau komandos kitą savaitę laukia atsakomasis mačas.

Cristiano Ronaldo? Pasakysiu tik tiek, kad svarbiausiais momentais jis būna toks, kokio mums labiausiai ir reikia. Jis tikrai yra unikalus žaidėjas ir tokiose svarbiose rungtynėse įmušė tris įvarčius. Jis tikrai nusipelno šių pagyrų ir aš nesiruošiu nuo jų susilaikyti. Cristiano – didis profesionalas ir visada nori laimėti. Jam visada mažai, visada norisi daugiau“, – savo ryškiausią žvaigždę po mačo gyrė prancūzas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento