Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Į „Hegelmann“ atvyko keliose pozicijose galintis žaisti rumunas

Kauno rajono „Hegelmann“ į savo sudėtį įregistravo 26 metų rumuną Patricką Popescu. Naujokas rungtyniauja atakuojančio saugo pozicijoje ir turėtų sustiprinti komandos potencialą aikštės viduryje bei atakuojant.
 Patrickas Popescu
Patrickas Popescu / Klubo nuotr.

P. Popescu praėjusiame sezone rungtyniavo antroje pagal pajėgumą Rumunijos lygoje ir atstovavo dviem klubams – Dežo FC „Unirea“ ir Timišoaros SSU „Politechnika“.

Rumunas savo karjerą pradėjo Klužo „Universitatea Cluj“ ekipoje, vėliau trumpai rungtyniavo Slovakijoje ir vėl grįžo į gimtąją šalį bei atstovavo Tirgu Žiu „Pandurii“ ir „CS Aerostar Bacău“ klubams.

„Esu motyvuotas siekti didelių tikslų su komanda. Viena geriausių mano savybių yra ta, kad galiu žaisti įvairiose pozicijose, sugebu prisitaikyti pagal žaidimą ir varžovą“, – save pristatė P.Popescu.

Anot žaidėjo, su Kauno rajono klubu jis norėtų pasiekti daug gerų dalykų. „Atvirai, labai džiaugiuosi, manau, jog kartu mes galime pasiekti puikių dalykų. Taip pat labai džiaugiuosi galimybe išbandyti save UEFA Konferencijų lygos atrankos varžybose.“

Saugo debiutas gali įvykti jau šiandien – kontrolinėse rungtynėse prieš Vilniaus Baltijos futbolo akademijos komandą. Mačo pradžia sostinėje – 18:30 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas