Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Lietuvą neįleistas „Pyunik“ gynėjas iš Rusijos – pasipiktinęs: „Nesuprantu kodėl“

Ketvirtadienio rytą 15min pranešė, jog Jerevano „Pyunik“ į Lietuvą žaisti UEFA Konferecijų lygos rungtynių su Vilniaus „Žalgiriu“ atvyko be savo legionieriaus iš Rusijos Michailo Kovalenkos.

Pagal Lietuvos Vyriausybės nutarimą nuo kovo 10 d. vizos Rusijos piliečiams išduodamos tik tarpininkaujant Užsienio reikalų ministerijai.

Todėl tiek M.Kovalenkai, tiek Rusijos pasą turinčiam „Pyunik“ trenerio asistentui Romanui Manarevui nebuvo leista atvykti į Lietuvą.

„Šis sprendimas mane labai nuliūdino. Kaip buvo paaiškintas šis sprendimas? Kreipėmės į UEFA su prašymu leisti mums atvykti į Lietuvą, nes klube esame tik du rusai. Taip pat buvome nuvykę į Lietuvos ambasadą Jerevane. Kai atvykome ten prieš skrydį, mums buvo pasakyta, kad net jei ir gautume vizą, į Lietuvos teritoriją nebūtume įleisti. Tokios yra taisyklės. Nieko negalime padaryti. Tokia yra jų teisė, bet mums neaišku kodėl“ – Telegram kanale „Zapiski s Ararat“ cituojamas M.Kovalenka

M.Kovalenka gimė Sankt Peterburge, žaidė Sankt Peterburgo „Zenit“ jaunimo komandoje, vėliau atstovavo Sočio ir Tiumenės ekipoms.

„Pyunik“ ekipoje jis žaidžia nuo šių metų.

Spalio 2 d. Lenkijos valdžios institucijos dėl tų pačių priežasčių neleido į savo šalies teritoriją įvažiuoti Izraelio klubo Beer Ševos „Hapoel“ žaidėjui iš Rusijos Šapiui Sulejmanovui.

Rungtynės tarp „Žalgirio“ ir „Pyunik“ vyks ketvirtadienį 22 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas