Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į stadioną grįžę žiūrovai graudino J.Kloppą: „Per kūną bėgo šiurpuliukai“

Mažai kas futbole taip sukelia emocijas, kaip tą padaro Liverpulio „Anfield“ stadione prieš rungtynes skambanti „You'll Never Walk Alone“ daina. Sekmadienio vakarą futbolininkai ir treneriai tai patyrė po devynių mėnesių pertraukos.
Jurgenas Kloppas
Jurgenas Kloppas / „Scanpix“ nuotr.

Į Anglijos stadionus pamažu grįžtant sirgaliams, 2 tūkst. gerbėjų pateko ir į „Liverpool“ rungtynes prieš „Wolverhampton“ „Premier“ lygoje.

Paskutinį kartą aistruoliai „Anfield“ stadione gyvai rungtynes galėjo stebėti dar kovo 11-ąją, kai „Liverpool“ iškrito iš UEFA Čempionų lygos per mačą su Madrido „Atletico“. Praėjus 271 dienai, legendiniame stadione vėl skambėjo legendinis „Gerry and the Pacemakers“ atliekamas kūrinys, sujaudinęs net ir „Liverpool“ strategą Jurgeną Kloppą.

„Per kūną bėgo šiurpuliukai, – pripažino vokietis. – Nežinojau, ko tikėtis prieš rungtynes. Po beveik 10 mėnesių tai buvo labai emocingas momentas.“

Anot „Liverpool“ stratego, jam net nesijautė, kad tą pastarąjį kartą kovo mėnesį stadione buvo apie 50 tūkst., o sekmadienio vakarą – vos 2 tūkst. sirgalių.

Laimingieji, laimėję bilietus tarsi loterijoje, mat į stadioną norėjo gerokai daugiau žmonių, kėlė stulbinamą triukšmą, o po rungtynių taip pat reiškė emocijas.

„Norėjau verkti iš džiaugsmo, kai sužinojau, kad galėsiu patekti į stadioną. Atrodė lyg tai būtų pirmos futbolo rungtynės mano gyvenime“, – sakė BBC kalbinta Amanda, ištikima „Liverpool“ gerbėja.

Jo palaikoma „raudonųjų“ komanda aistruoliams padovanojo puikią pergalę – „Liverpool“ net 4:0 sutalžė „vilkus“ ir su 24 taškais pavijo Anglijos čempionato lyderį Londono „Tottenham Hotspur“.

Būtent prieš Jose Mourinho auklėtinius „Liverpool“ žais kitas namų rungtynes gruodžio 16-ąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento