Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ilgai lauktas sugrįžimas – viena ryškiausių Prancūzijos žvaigždžių vėl vilksis rinktinės aprangą

Viena ryškiausių Prancūzijos futbolo žvaigždžių Karimas Benzema po šešerių metų pertraukos vėl apsivilks apsivilkti savo šalies rinktinės aprangą šių metų Europos čempionate, trimituoja Prancūzijos žiniasklaida.
Karimas Benzema
Karimas Benzema / „Scanpix“/AP nuotr.

„Le Parisien“ praneša, jog Prancūzijos rinktinės treneris Didier Deschampsas turėtų įtraukti Madrido „Real“ į puolėją į savo 26 žaidėjų sąrašą, kurį paskelbs jau artimiausiu metu.

Tai būtų pirmas kartas nuo 2015-ųjų, kai K.Benzema apsivilktų Prancūzijos rinktinės marškinėlius.

81 rungtynes nacionalinėje komandoje sužaidęs ir 27 įvarčius pelnęs K.Benzema iš Prancūzijos rinktinės pasitraukė po skandalo, kuris kilo, kai puolėjas buvo įtartas paviešinęs komandos draugo Mathieu Valbuena sekso su mergina įrašą, bandant jį šantažuoti.

Vėliau K.Benzema per interviu kaltino D.Deschampsą nekviečiant jį į rinktinę dėl to, jog šis esą nusilenkė rasistiškajai Prancūzijos pusei.

Vis dėlto panašu, kad galiausiai treneris ir žaidėjas susitaikė ir K.Benzema galės grįžti į rinktinę po šešerių metų pertraukos. Šią žinią netiesiogiai tviteryje patvirtino ir pats futbolininkas, prie savo aprašymo pridėjęs nuorodą į Prancūzijos rinktinės puslapį.

33-ejų puolėjas šį sezoną demonstruoja puikų žaidimą – „Real“ gretose jis įmušė 29 įvarčius ir atliko 8 rezultatyvius perdavimus. Prancūzijos rinktinės atakuojančių žaidėjų grandyje K.Benzema sudarys bauginančią trijulę kartu su Kylianu Mbappe ir Antoine'u Griezmannu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas