Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Inter“ nusipirko brazilų kapitoną

Miuncheno „Bayern“ futbolo klubas ketvirtadienį oficialiai patvirtino, jog penkerius metus komandos garbę gynęs brazilas Lucio palieka Vokietiją ir kitą sezoną rungtyniaus Italijoje – Milano „Inter“ vienuolikėje.
Lucio „Bayern“ klube praleido penkerius metus.
Lucio „Bayern“ klube praleido penkerius metus. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Po penkerių trofėjais pažymėtų metų „Bayern“ klube Brazilijos futbolo rinktinės kapitonas Lucio palieka mūsų ekipą ir keliasi į Italijos čempionų Milano „Inter“ gretas, - ketvirtadienį skelbė oficiali Miuncheno klubo svetainė internete. - Už 31 metų žaidėjo parašą, kuris su mūsų komanda turėjo dar vienerius metus turėjusią galioti sutartį, Italijos klubas sumokėjo viešai neatskleidžiamo dydžio išpirką. Su Jose Mourinho treniruojama vienuolike Lucio sutartį sudarė trejiems metams.“

Anot italų žiniasklaidos, „Fiorentina“ ir „Manchester City“ klubus taip pat dominęs futbolininkas „Inter“ ekipai kainavo apie 5 mln. eurų (apie 17,3 mln. Lt). Tiesa, ši suma gali dar išaugti priklausomai nuo Italijos čempionų pasirodymo kito sezono UEFA Čempionų lygoje.

Manoma, jog susitarę su brazilu „Inter“ vadovai užlipdė opią skylę ekipos vidurio gynybos grandyje ir atsisakys planų į šią poziciją pasikviesti Portugalijos rinktinės gynėją Ricardo Carvalho iš Londono „Chelsea“ klubo.

Į „Bayern“ klubą Lucio atvyko 2004 metais iš Leverkuzeno „Bayer“. Per šį laiką brazilas Vokietijos futbolo pirmenybėse sužaidė 144 rungtynes, pelnė septynis įvarčius ir po tris kartus laimėjo šalies taurę bei čempionatą (2005, 2006 ir 2008 m.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas