Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Intriga kovoje dėl medalių: „Hegelmann“ palaužė „Šiaulius“

Lietuvos futbolo „Optibet A lygoje“ sekmadienį Kauno raj. „Hegelmann“ savo aikštėje nugalėjo „Šiaulius“ 3:1 (1:0) ir atgaivino intrigą kovoje dėl bronzos medalių.
Klaudijus Upstas ir Filipas Dangubičius.
Klaudijus Upstas ir Filipas Dangubičius. / Elijaus Kniežausko nuotr.

Pirmasis rungtynių įvartis krito 29 min., kai po „Hegelmann“ žaidėjo Michaelo Thuique'o perdavimo smūgiu iš 16 metrų atstumo pasižymėjo Filipas Dangubičius.

Išlyginamąjį įvartį šiauliečiai pelnė iš karto po pertraukos. 49 min. Danielis Romanovskis nuo kampinio gairelės pasiuntė kamuolį artimojo virpsto link, o čia pirmas prie jo prišoko ir smūgiu koja į tinklą pasiuntė Oleksijus Ščebetunas.

59 min. „Hegelmann“ taip pat po standartinės padėties susigrąžino pranašumą, kai „Šiaulių“ vartininkas Gustas Baliutavičius nesėkmingai atmušė kamuolį po Patricko Popescu baudos smūgio. Pirmas prie atšokusio žaidimo įrankio suspėjo F.Dangubčius, o jo pamuštą kamuolį į vartus nukreipė Steve'as Kingue'as.

Taškas rungtynėse buvo padėtas jau tiksint pirmai teisėjo kompensuoto laiko minutei, kai gražią „Hegelmann“ kontrataką dar vienu taikliu smūgiu užbaigė F.Dangubičius. Tai buvo jau 16-as kroato įvartis šių metų čempionate.

Šiaulių ekipai per šias rungtynes jau nepadėjo LFF taurės turnyro pusfinalyje traumas patyrę ir iki sezono pabaigos iš rikiuotės iškritę Mantas Kuklys ir Deividas Šešplaukis.

Po 30 rungtynių „Šiauliai“ turi 55 taškus ir užima 3 vietą, o „Hegelmann“ su 49 taškais yra ketvirti. Iki čempionato pabaigos abiem komandoms liko sužaisti po 6 rungtynes.

Per paskutiniąsias Lietuvos čempionato šio savaitgalio rungtynes 17.55 val. Vilniaus „Žalgiris“ priims „Kauno Žalgirį“.

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas