Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš „Copa America“ pasitraukę Kolumbijos futbolininkai sulaukė grasinimų mirtimi

Kolumbijos pasitraukimas iš „Copa America“ turnyro iššaukė naujų problemų šios rinktinės žaidėjams. Jie sulaukė grasinimų mirtimi.
Williamas Tesillo
Williamas Tesillo / „Scanpix“ nuotr.

Prieš dvidešimt penkerius metus pasaulio čempionate JAV vienas apmaudus Andreso Escobaro įvartis į savus vartus jam kainavo gyvybę.

Dabar gynėjas Williamas Tesillo užsiminė, kad pirmadienį jis ir jo šeima sulaukė grasinimų susidoroti, nes pramušė baudinį penktadienį vykusiame ketvirtfinalyje.

Apie tai pirmoji viešai prabilo jo žmona.

„Jie parašė man ir žmonai“, – žaidėjas teigė dienraščiui „El Pais“.

Žaidėjo žmona Daniela Mejia prasitarė „Instagram“ tinkle, kad sulaukė net kelių panašių grasinimų, kokius 1994-aisiais buvo gavęs A.Escobaras.

Nuo to laiko grasinimai futbolininkams Kolumbijoje nėra naujiena. Po praėjusių metų pasaulio pirmenybių Rusijoje įbauginti bandyta saugą Carlosą Sanchezą, kai šis sužaidus vos tris minutes buvo išvarytas iš aikštės rungtynėse, kai Kolumbija 1:2 pralaimėjo Japonijai.

Šiemet panašus incidentas įvyko ir su „America de Cali“ savininku, kuris buvo įbaugintas ir paliko miestą dėl to, kad komanda nesėkmingai pasirodė vietinėse pirmenybėse.

W.Tesillo pramušė penktą lemiamą baudinį ketvirtfinalio mače, kuriame kolumbiečiai 4:5 nusileido visus smūgius tiksliai realizavusiai Čilei. Iki šio mačo 26-erių Meksios „Leon“ klubo futbolininkas buvo laikomas vienu patikimiausių baudinių mušėjų.

Anot futbolininko tėvo, lemiamą baudinį jis realizuoti ėmėsi dėl to, kad nė vienas kitas komandos futbolininkas to nedrįso daryti.

„Buvau įsitikinęs, kad įmušiu. Dabar skaitydami tas žinutes mes galime tik melstis. Skaudu, kad žmonės nesupranta, kad futbolas yra žaidimas, kuriame tu gali tiek laimėti, tiek pralaimėti“, – kalbėjo W.Tesillo.

Kolumbijos teisėsauga jau pradėjo tyrimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai