Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Iš kalėjimo paleistas, bet Paragvajuje įkalintas Ronaldinho: „Trokštu pabučiuoti savo mamą“

Kovo pradžioje įkalintas, bet po 32 dienų Paragvajaus kalėjime už 1,6 mln. JAV dolerių užstatą paleistas Ronaldinho vis dar lieka toli nuo namų ir laukia teismo sprendimo. Praėjus beveik dviem mėnesiams nuo sensacingos žinios apie jo įkalinimą, buvęs geriausias pasaulio futbolininkas davė pirmąjį interviu.
Ronaldinho
Ronaldinho / „Scanpix“ nuotr.

Už dokumentų klastojimą sulaikytas Ronaldinho bendraudamas su Paragvajaus televizijos „ACB Color“ žurnalistu atskleidė, kad į šią Pietų Amerikos šalį atvyko su tikslu sudalyvauti virtualaus kazino atidarymo renginyje.

Kaip vėliau paaiškėjo, brazilo turėtas Paragvajaus piliečio pasas buvo suklastotas, tačiau Ronaldinho ginasi apie tai nė nenumanęs.

„Buvome labai nustebinti, kai paaiškėjo, kad dokumentai nelegalūs, – tvirtino kartu su broliu Roberto Assis įkalintas brazilas. – Nuo tada mes bandėme kaip galime padėti tyrimui ir išsiaiškinti visą situaciją. Paaiškinome ir darėme viską, ko iš mūsų buvo prašoma.“

„Scanpix“ nuotr./Ronaldinho
„Scanpix“ nuotr./Ronaldinho

Pasak žymaus sportininko advokatų, padirbtas pasas į Ronaldinho rankas pateko iš jo rėmėjų. Dovaną gavęs brazilas esą nesusimąstė, kad tai gali būti klastotė.

Paklaustas, kaip jautėsi, kai paaiškėjo, jog jam teks pasėdėti už grotų, Ronaldinho tikino nė negalėjęs pagalvoti apie tokį scenarijų.

„Tai buvo didžiulis smūgis, niekada neįsivaizdavau, kad turėsiu pereiti tokią situaciją. Visą gyvenimą bandžiau siekti aukščiausio profesionalumo lygio ir teikti žmonėms džiaugsmą savo futbolu“, – teigė ilgametis „Barcelona“ žaidėjas.

Paragvajaus sostinėje Asunsjone esančiame viešbutyje namų arešto bausmę atliekantis ir teismo laukiantis 40-metis sportininkas nepaisant iškilusių nesklandumų nelaiko pykčio ant paragvajiečių.

„Jų šiltumą, meilę ir pagarbą jaučiau nuo pirmos dienos, kai čia atvykau. Už tai esu dėkingas. Tikiu, kad viskas bus gerai. Visada meldžiuosi, kad viskas susiklostytų gerai ir tikiuosi, kad greitai visa tai baigsis“, – sakė Ronaldinho.

Antrą mėnesį svečioje šalyje leidžiantis brazilas tikino, kad labiausiai per tą laiką pasiilgo savo mamos.

„Pirmas dalykas, kurį trokštu padaryti grįžęs, tai pabučiuoti savo mamą, kuri liko savo namuose nuo pat COVID-19 pandemijos pradžios. O vėliau turėsiu suvokti, ką man davė ši situacija, bei judėti pirmyn su tikėjimu ir jėga“, – kalbėjo 2002 m. pasaulio čempionas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas