Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš L.Messi pašonės – į C.Ronaldo kompaniją: L.Suarezas žais Turine

Šešis sezonus „Barcelona“ klube rungtyniavęs Luisas Suarezas keliasi į Italiją, praneša užsienio žiniasklaida.
Lionelis Messi ir Luisas Suarezas
Lionelis Messi ir Luisas Suarezas / „Scanpix“ nuotr.

BBC šaltiniai patvirtino italų skelbiamus pranešimus apie tai, kad urugvajietis jau pasiekė susitarimą su šalies čempionu Turino „Juventus“ klubu.

Teigiama, kad puolėjas į Italiją kelsis už simbolinę išpirką arba visai už dyką, jei tik sugebės dėl to susitarti su katalonų klubu.

2016-aisiais penkerių metų sutartį su „Barca“ sudaręs L.Suarezas dar turi metus galiojantį kontraktą, tačiau naujas katalonų strategas Ronaldas Koemanas nebemato urugvajiečio savo žaidimo planuose.

Anot pranešimų, noras atsikratyti geru „Barcelona“ žvaigždės Lionelio Messi bičiuliu tapo ir viena iš argentiniečio išreikšto noro palikti Kataloniją priežasčių.

Turine L.Suarezas pakeis komandą jau palikusį Gonzalo Higuainą ir sudarys puolėjų tandemą su kita pirmo ryškumo žvaigžde Cristiano Ronaldo.

Urugvajaus rinktinės žvaigždė į Barseloną 2014-aisiais atvyko iš „Liverpool“ komandos ir per 283 pasirodymus aikštėje įmušė 198 įvarčius.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Luisas Suarezas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Luisas Suarezas

Su „Barca“ jis sykį laimėjo UEFA Čempionų lygą ir triskart tapo Ispanijos čempionu, bet 2019-2020 m. sezoną užbaigė labai nesėkmingai – katalonai ne tik pralaimėjo lenktynes Ispanijos pirmenybėse prieš Madrido „Real“, bet ir iškrito iš Čempionų lygos po pažeminimo 2:8 prieš Miuncheno „Bayern“ klubą.

L.Suarezas taps antruoju „Barca“ žaidėju, šį tarpsezonį palikusiu komandą – prieš kelias dienas su Katalonijos klubu atsisveikino ir į „Sevilla“ sugrįžo Ivanas Rakitičius. Taip pat kalbama apie Arturo Vidalio išvykimą į Milano „Inter“, neaiškūs ir L.Messi bei Samuelio Umtiti ateities klausimai.

Įdomu tai, kad Turine jam teks žaisti su Giorgio Chiellini, kuriam urugvajietis įkando į petį per 2014 m. pasaulio čempionatą bei buvo diskvalifikuotas trims mėnesiams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito