Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš ligoninės išleistas D.Maradona sako esąs idealios sveikatos

Argentinos futbolo legenda Diego Maradona paliko ligoninę, į kurią buvo paguldytas dėl vidinio kraujavimo. D.Maradona į kliniką atvyko profilaktinei apžiūrai, bet aptikus vidinį kraujavimą buvo paguldytas gydymui.
Diego Maradona
Diego Maradona / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Diego Maradona

Pasak šeimos atstovų 58-erių D.Maradona „jaučiasi gerai“, o pats Diego išėjęs iš ligoninės vietos radijui, pasak „Telam“, aiškino esąs „idealios sveikatos“.

„Į ligoninę atvykau būdamas 58-erių, išėjau būdamas 50-ies“, – sakė D.Maradona, pasiuntęs žinutę jo sveikatos skeptikams:

„Tie šunsnukiai dievina gandus, jų pilna visur“.

1986 metų pasaulio čempionas į kliniką atvyko įvertinti kelio būklę – to pareikalavo D.Maradonos darbdaviai Meksikoje. Argentinietis Meksikoje treniruoja „Dorados“ – antros lygos klubą.

Nuo 1997 metų, kai baigė karjerą, D.Maradona nuolat susiduria su sveikatos problemomis. 2000 metais dėl narkotikų perdozavimo jį ištiko širdies smūgis, pasikartojęs ir 2004-aisiais.

2007 metais jis atsidūrė reabilitacijos klinikoje dėl alkoholio vartojimo. D.Maradonos sveikata sušlubavo ir per praėjusių metų pasaulio čempionatą Rusijoje – legenda tuomet aiškino, kad jį užklupo netikėti kaklo skausmai.

VIDEO: „Vieni vartai“: milijonai futbolo rinkoje ir kas geriausias Lietuvos rinktinės treneris?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito