Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Iš Marijampolės į Šiaulius: Saulės mieste žais Simonas Urbys

„Šiaulių“ ekipoje dar vienas naujas veidas – Saulės miesto komandos gretas papildė antrasis komandos naujokas. Juo tapo Marijampolės „Sūduvos“ gretose rungtyniavęs Simonas Urbys.

Saugo ir puolėjo pozicijoje galintis rungtyniauti Simonas visą savo profesionalaus futbolininko karjerą rungtyniavo Lietuvoje, o ją pradėjo būtent gimtuosiuose Gargžduose, kuomet vilkėjo „Bangos“ marškinėlius.

Šįkart antrasis komandos naujokas atvyksta iš Marijampolės „Sūduvos“, kurioje futbolininkas praleido metus. Praėjusio sezono pradžioje futbolininką pristabdė patirta Achilo sausgyslės trauma, tačiau futbolininkas spėjo sugrįžti į rikiuotę ir iš viso sūduviečių ekipoje sužaidė 14 rungtynių bei pasižymėjo įvarčiu.

Gargždiškis rungtyniaudamas Marijampolėje iškovojo ir vieną svarbiausių apdovanojimų savo karjeroje, kuomet kėlė į viršų LFF Supertaurę. Be to, rungtyniaudamas „Kauno Žalgiryje“ futbolininkas kartą yra iškovojęs A lygos bronzos medalius

27-erių šiauliečių ekipos naujokas yra sužaidęs 2 rungtynes Lietuvos rinktinėje.

Simonas be Marijampolės ir Gargždų ekipos savo karjeroje yra gynęs Panevėžio „Ekrano“, Klaipėdos „Atlanto“, „Palangos“ bei Vilniaus „Žalgirio“ garbę.

Su S Urbiu sudaryta 2 metus truksianti sutartis.

„Pirmiausia, norisi padėkoti šios organizacijos vadovams už suteiktą pasitikėjimą, malonu prisijungti prie geltonai juodus marškinėlius vilkinčių šiauliečių. Žinoma, ne mažą įtaką šiam įvykiui turėjo ir vyriausiasis komandos treneris Mindaugas Čepas, kuris ir renkasi savo komandos futbolininkus. Neslėpsiu, man patinka klubo vizija verstis būtent jaunais ir ambicingais lietuviais, todėl visi šie faktoriai privedė prie to, jog dabar esu Saulės miesto ekipos futbolininkas. Su nekantrumu laukiame naujojo sezono, pažadame, jog į aikštę žengsime šaltu protu ir karšta širdimi. Pirmyn, Šiauliai!“, - mintimis dalinosi S.Urbys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas