Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Įsibėgėjantis „Juventus“ iškovojo pergalę, bet prarado svarbų futbolininką

Turino „Juventus“ klubas pamažu gerina savo žaidimą ir vis sparčiau renkasi taškus Italijos „Serie A“ pirmenybėse, tačiau problemų šiai ekipai ir toliau netrūksta. Massimiliano Allegri auklėtiniai šeštojo turo rungtynėse 3:2 palaužė „Sampdoria“, tačiau prarado Paulo Dybalą.
Federico Chiesa ir traumą patyręs Paulo Dybala
Federico Chiesa ir traumą patyręs Paulo Dybala / „Scanpix“ nuotr.

Turiną palikus Cristiano Ronaldo „Juve“ buvo priversta ieškoti naujo lyderio, o juo tapti pretendavo pastaraisiais mačais puikią sportinę formą demonstravęs Paulo Dybala.

Solidžiai argentiniečiui prasidėjo ir šios rungtynės – jau 10-ąją minutę puolėjas pelnė įvartį ir išvedė šeimininkus į priekį.

Visgi po maždaug dešimties minučių puolėjas patyrė traumą. Suprasdamas, kad mačo tęsti negalės, P.Dybala nebesulaikė ašarų ir nužygiavo tiesiai į rūbinę.

Per pastarąsias ketverias rungtynes jis pelnė 2 įvarčius ir atliko 1 rezultatyvų perdavimą.

„Juventus“ klubo pranašumą 43-ąją minutę nuo 11 metrų žymės padvigubino Leonardo Bonnucci, tačiau svečiai surengė žaibišką atsaką – vos po minutės rezultatą sušvelnino Maya Yoshida.

Po pertraukos rungtynės ir toliau vyko permainingai. 57-ąją minutę šeimininkai galėjo vėl kiek atsivėpti po Manuelio Locatelli tikslaus smūgio, bet 83-ąją minutę Antonio Candreva intrigą sugrąžino.

Turino ekipa minimalią persvarą išlaikė iki susitikimo pabaigos ir šventė antrą pergalę iš eilės. Su 8 taškais jie užima devintąją poziciją.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas