Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įsisiautėjęs K.Benzema vėl išgelbėjo „Real“

Karimas Benzema įmušė du vėlyvus įvarčius bei padėjo Madrido „Real“ ekipai iškovoti dar vieną pergalę. Antradienio vakarą vykusiame mače sostinės klubas namuose 3:1 pranoko Bilbao „Athletic“.
Karimas Benzema
Karimas Benzema / „Scanpix“ nuotr.

Zinedine'o Zidane'o auklėtiniams tai buvo trečia pergalė Ispanijos čempionate iš eilės. Po jos „karališkasis“ klubas pakilo į trečią turnyro poziciją ir dabar nusileidžia tik San Sebastiano „Real Sociedad“ ir Madrido „Atletico“.

„Mums tai nebuvo geras mačas, bet Karimas ir vėl sužaidė puikiai. Jis yra toks puolėjas, kuris gelbsti tada, kai to labiausiai reikia“, – po mačo džiaugėsi Z.Zidane'as.

Svečiai iš Bilbao nuo 14-osios minutės buvo priversti žaisti dešimtyje, nes stabdydamas Toni Kroosą antra geltona kortele buvo nubaustas Raulis Garcia.

Pirmo kėlinio pačioje pabaigoje tas pats T.Kroosas buvo išvedęs „Real“ į priekį, bet 53-ąją minutę baskai surengė kontrataką ir Oscaras de Marcos sugebėjo rezultatą išlyginti.

75-ąją minutę K.Benzema įmušė galva, bet jau per pridėtą laiką šeimininkams viskas galėjo baigtis liūdnai, nes labai gerą progą turėjo Mikelis Vesga.

Visgi jis įmušti nesugebėjo, o jau kitos atakos metu „Real“ padėjo tašką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento