Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ispanijoje – dar vienas „Barcelona“ ir L.Messi stebuklas

Fantastiškas trileris vėlyvą antradienio vakarą vyko Ispanijos „La Liga“ čempionato 30-ojo turo rungtynėse Viljarealyje, kur vietos „Villarreal“ 4:4 sužaidė su čempionate pirmaujančia „Barcelona“.
Lionelis Messi
Lionelis Messi / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Katalonai rungtynes pradėjo be ryškiausios savo žvaigždės Lionelio Messi, bet labai greitai brazilai Philippe'as Coutinho (12 min.) ir Malcomas (16 min.) įmušė du įvarčius ir svečiai išsiveržė į priekį.

Bet šeimininkai ginklų nesudėjo ir dar iki pertraukos devyniolikmetis nigerietis Samuelis Chukwueze (23 min.) rezultatą sušvelnino, o antrajame kėlinyje „Villarreal“ kontratakomis ir trimis įvarčiais pasiuntė katalonus į gilų nokdauną.

Pasižymėjo kamerūnietis Karlas Toko Ekambi (50 min.), Iborra (62 min.) bei po keitimo aikštėje pasirodęs kolumbietis Carlosas Bacca (80 min.).

Tačiau ir tai nebuvo viskas. 61-ąją minutę aikštėje pasirodė L.Messi, o 86-ąją Alvaro gavo antrą geltoną kortelę ir „Villarreal“ liko dešimtyje.

Dviejų įvarčių persvarą šeimininkai išsaugojo iki 89-osios minutės, kai dar vieną fantastišką baudos smūgį atliko L.Messi. Pajutę kraujo kvapą, svečiai užgulė varžovų vartus ir per papildomą laiką Luisas Suarezas puikiu smūgiu išplėšė lygiąsias – 4:4.

„Luisas yra žaidėjas, kuris moka atsidurti reikiamoje vietoje, reikalu laiku, o Lionelis yra tiesiog tokių situacijų specialistas“, – apie dramatišką rungtynių pabaigą kalbėjo „Barcelona“ strategas Ernesto Valverde.

Po pergalės „Barcelona“ turi 70 taškų ir aštuoniais lenkia Madrido „Atletico“, kuris taip pat antradienį namuose 2:0 pranoko „Girona“ futbolininkus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai