Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ispanijos Supertaurėje – aštuonių įvarčių trileris Madrido derbyje

Madrido derbis Ispanijos Supertaurėje tarp „Real“ ir „Atletico“ komandų buvo itin karštas ir atkaklus – galiausiai po 120 minučių kovos pergalę 5:3 šventė „karališkieji“.

Saudo Arabijoje vykstantis keturių komandų Supertaurės turnyras prasidėjo itin karštu trileriu.

„Atletico“ komandą į priekį vedė Mario Hermoso (6 min.), bet netrukus Antonio Rudigeris (20 min.) ir Ferlandas Mendy (29 min.) svarstykles svėrė „Real“ naudai. Dar iki pertraukos lygybę pavyko atstatyti puikų individualų epizodą sukūrusiam Antoine'ui Griezmannui (37 min.).

Antrajame kėlinyje A.Rudigeris apmaudžiai įsimušė į savo vartus (78 min.) ir „Atletico“ artėjo prie pergalės bei kelialapio į finalą, bet rezultatą išlyginti sugebėjo Dani Carvajalis (85 min.).

O štai pratęsime jau Stefanas Savičius kreipė kamuolį į savo vartų tinklą (116 min.). Tašką rungtynėse padėjo Brahimas Diazas, aplenkęs „Atletico“ vartininką Janą Oblaką ir pasiuntęs kamuolį į tuščius vartus.

Kitame pusfinalyje ketvirtadienį susitiks „Barcelona“ ir Pamplonos „Osasuna“.

Italijos taurės ketvirtfinalių etapą peržengė Romos „Lazio“ ir Bergamo „Atalanta“ ekipos.

„Lazio“ derbyje 1:0 nugalėjo „Roma“ ekipą. Vienintelį rungtynių įvartį nuo 11 metrų žymos 51-ąją minutę pelnė Mattia Zaccagni.

Jau per pridėtą rungtynių laiką „Lazio“ žaidėjas Pedro Rodriguezas gavo dvi geltonas korteles, o „Roma“ atstovai Sardaras Azmounas ir Gianluca Mancini – raudonas.

„Atalanta“ 2:1 palaužė „AC Milan“ komandą, nors nuo 38-sios minutės liko be trenerio Gian Piero Gasperini, gavusio raudoną kortelę.

Nors Milano futbolininkai pirmavo po Rafaelio Leao įvarčio (45 min.), Teunas Koopmeinersas kaipmat rezultatą lygino (45+2 min.).

Antrajame kėlinyje T.Koopmeinerso realizuotas baudinys padovanojo pergalę.

Anglijos lygos taurės pusfinalyje „Liverpool“ 2:1 įveikė Londono „Fulham“.

Svečiai iš sostinės „Anfield“ stadione pirmavo po Williano įvarčio (19 min.), bet po pertraukos per tris minutes Curtisas Jonesas (68 min.) ir Cody Gakpo (71 min.) persvėrė rezultatą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas