Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Išvarytas Jose Mourinho liejo pyktį: „Nesu beprotis“

Jose Mourinho ieškos teisybės po sunkaus vakaro „Serie A“ pirmenybėse. Portugalo vadovaujama „Roma“ 1:2 krito prieš autsaiderę „Cremonese“, o pats treneris buvo išvarytas ir dėl to liejo pyktį po finalinio švilpuko.

„Cremonese“ tai buvo pirma pergalė sezone, o ją nulėmė Danielio Ciofani baudinys susitikimo pabaigoje. „Roma“ liko penkta turnyro lentelėje – už Čempionų lygos borto.

J.Mourinho puolė teisėją Marco Piccinini antrojo kėlinio pradžioje, vėliau strategas aiškino, kad viskas – dėl rezervinio arbitro veiksmų.

Tai jau trečia raudona J.Mourinho kortelė šiame sezone.

„Pirmą kartą karjeroje teisėjas taip su manimi kalbėjo, – teigė portugalas. – Nesu beprotis. O reakcija buvo tokia, kokia buvo, nes kai kas nutiko. Turiu išsiaiškinti, ar galiu šioje situacijoje kažką pasiekti teisiškai.

Piccinini man davė raudoną kortelę, nes taip liepė ketvirtas teisėjas. Tačiau jis nėra garbingas ir nepasako savo kolegai žodžių, kuriuos pasakė man. Jis elgėsi su manimi siaubingai ir išprovokavo tokią mano reakciją.“

Ši pergalė „Cremonese“ ekipai buvo pirma „Serie A“ pimenybėse nuo 1996-ųjų kovo.

„Nenusipelnėme pralaimėti, – sakė J.Mourinho – Pasiteisinimai dėl nuovargio neegzistuoja. Tai mūsų atsakomybė, buvo per mažas intensyvumas, per mažai noro uždaryti rungtynes. Sumokėjome didelę kainą. Nenusipelnėme ir pergalės, tačiau nenusipelnėme pralaimėti. Ypač už tai, ką padarėme antroje dalyje.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas