Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Italijoje beveik mėnesiui stabdomi visų sporto šakų čempionatai

Kovo 8-ąją karantiną šiauriniuose šalies regionuose įvedusi Italija griebiasi kraštutinių priemonių ir sporte. Italijos olimpinis komitetas pirmadienio vakarą pranešė, kad stabdo visų sporto šakų čempionatus bent iki balandžio 3-osios.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo / „Scanpix“ nuotr.

Pabrėžiama, kad draudimas rengti sporto varžybas galioja tik nacionalinio olimpinio komiteto jurisdikcijoje esantiems turnyrams.

Dėl to Italijos klubai ir sportininkai ir toliau galės varžytis tarptautiniuose renginiuose, tokiuose kaip UEFA Čempionų lyga ar Eurolyga.

Italijoje dauguma sporto renginių jau kurį laiką vyko be žiūrovų – tuščiose arenose ar stadionuose žaidė ir Eurolygoje rungtyniaujantys Milano „Olimpia“ krepšininkai, ir „Serie A“ futbolo pirmenybių grandai Turino „Juventus“ bei Milano „Inter“ klubai.

Kai kurie renginiai apskritai neįvyko – jau du savaitgalius iš eilės nebuvo žaidžiamos jokios šalies krepšinio čempionato rungtynės, nukelti ir keletas „Serie A“ bei Italijos futbolo taurės mačų.

Tiesa, nors šalies pirmenybių rungtynės nevyks, tarptautinių turnyrų mačai Italijoje turėtų būti žaidžiami. Tarp jų – jau šį ketvirtadienį numatyta „Olimpia“ akistata Milane su Pirėjo „Olympiakos“ bei kitą savaitę suplanuota „Juventus“ kova Čempionų lygoje su Liono „Olympique“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas