Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Italų džiaugsmą aptemdė vieno iš vedlių trauma: laukia ilgi mėnesiai be futbolo

Leonardo Spinazzola tapo vienu iš Italijos rinktinės vedlių „Euro 2020“ pirmenybėse ir svariai prisidėjo prie komandos patekimo į turnyro pusfinalį, tačiau penktadienį vykusiame ketvirtfinalyje prieš Belgiją futbolininkas patyrė sunkią traumą, kuri iš rikiuotės gynėją išves ilgam.

Tiesiog nuostabų turnyrą žaidęs „AS Roma“ gynėjas antrojo kėlinio pabaigoje vijosi Thorganą Hazardą, tačiau pajutęs milžinišką dešinės kojos skausmą netrukus parvirto ant žaliosios vejos ir neslėpdamas nusivylimo griebėsi už galvos.

Roberto Mancini ir visa Italijos ekipa iš karto galėjo jausti pavojaus signalus – futbolininkas apsipylė ašaromis ir tik medikų padedamas paliko aikštę ant neštuvų.

VIDEO: „Eurofutbolas 2021“: liepos 3 d. svarbiausi įvykiai

Po rungtynių „SkySports“ informavo žurnalistą Fabrizio Romano, jog L.Spinazzolai plyšo Achilo sausgyslė. Tai labai rimta trauma, kurios gydymas ir reabilitacija užtrunka ilgus mėnesius.

Tikslus italo sugrįžimo laikas apibrėžiamas nėra, tačiau yra neabejojama, kad kairiojo krašto gynėjas praleis ir nemažą dalį 2021-2022 metų sezono.

Šiose „Euro 2020“ pirmenybėse L.Spinazzola spėjo atlikti du rezultatyvius perdavimus ir buvo laikomas vienu iš Italijos rinktinės lyderių, o toks italo blykstelėjimas pritraukė ir didžiųjų Europos klubų, tokių kaip Madrido „Real“, „Barcelona“ bei Londono „Chelsea“ dėmesį.

„Jis buvo vienas geriausių mūsų futbolininkų ir tokiu išliks net ir tuo atveju, jei daugiau šiame turnyre nebežais“, – po rungtynių dar nežinodamas savo auklėtinio traumos rimtumo kalbėjo R.Mancini.

Italijos futbolininkai savo didvyrio nepamiršo ir švęsdami pergalę lėktuve skyrė skanduotę būtent L.Spinazzolai.

„Euro 2020“ pusfinalyje italų varžove bus Ispanija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas