Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įtampa „Man United“ klube: treneris įspėjo C.Ronaldo dėl sirgalių reakcijos

„Manchester United“ klubą drebina Cristiano Ronaldo drama. Portugalas palikdamas techninę zoną išreiškė nepasitenkinimą pergalingose rungtynėse su Londono „Tottenham Hotspur“ ir net atsisakė žengti į aikštę. Už tai jis buvo nubaustas, o treneris Erikas ten Hagas įspėjo portugalą apie galimą sirgalių pyktį.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

C.Ronaldo yra išspirtas iš komandos vienerioms rungtynėms – jis tikrai nežais prieš Londono „Chelsea“ šeštadienio vakarą. Penktadienio vakarą jis praleido atskirai nuo komandos su fizinio rengimo treneriu klubo bazėje.

E.Ten Hagas kalbėsis su 37-rių puolėju ir tuomet spręs, ar šis galės prisijungti prie komandos pirmadienį. Vis dėlto treneris svarsto, jog sirgaliai į žaidėjo principingus ėjimus gali reaguoti negailestingai.

„Jis turi suprasti, kad esi vertinamas pagal dabartį, pagal šį momentą, – kalbėjo E.Ten Hagas spaudos konferencijoje. – Šiame sporte svarbiausia yra šiandiena, o ne tavo amžius ar reputacija. Kai kalbame apie topinį lygį, esi vertinamas pagal savo dabartinį elgesį.

Tai normalu. Visi tai privalo suprasti, ne tik Cristiano. Mes turime tai suprasti kaip komanda, aš turiu tai suprasti kaip treneris.“

E.Ten Hagas patikino, kad nori, jog C.Ronaldo liktų „Man United“ komandoje iki sezono pabaigos. Tiesa, į sudėtį portugalas bus grąžintas tik jei „atitiks elementarius standartus“.

„Kol kas viskas yra vienerioms rungtynėms, o tuomet tęsime darbus, – apie žaidėjo diskvalifikaciją kalbėjo treneris. – Aš esu viskam atviras. Mes viskas yra tvarkoje. Kaip ir sakėme pranešime spaudai, Cristiano lieka svarbia mūsų komandos dalimi, aš noriu juo remtis iki sezono galo. Norime įgyvendinti savo tikslus.“

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Erikas ten Hagas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Erikas ten Hagas

Kuomet C.Ronaldo atsisakė žengti į aikštę rungtynėse su „Spurs“, „Man United“ vadovybė sankcijų portugalui klausimą paliko trenerio rankose, tačiau kartu ir pritarė jo nuėmimui nuo komandos vienerioms rungtynėms.

„Kai aš buvau pasamdytas, aš kalbėjau su direktoriais apie klubo kultūrą, aukščiausio lygio sportinę kultūrą, standartus ir tai yra viena priežasčių, kodėl gavau šį darbą“, – dėstė E.Ten Hagas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas