Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įvartį Kosovui įmušęs P.Golubickas: „Po sunkios pradžios pavyko persilaužti“

Lietuvos futbolininkai po šeštadienio rungtynių su Kosovu akcentavo sunkią rungtynių pradžią, tačiau teigė, kad vėliau pavyko įsižaisti ir demonstruoti neblogą žaidimą.
Paulius Golubickas
Paulius Golubickas / Elvio Žaldario/LFF nuotr.

Nors lietuviai pralaimėjo dvikovą 1:2, Kipras Kažukolovas akcentavo, jog galima įžvelgti ir gerų akimirkų.

„Pirmos 15-20 minučių buvo sunkus iššūkis, bet po to persilaužėme, pradėjome žaisti taip, kaip galime. Antrasis kėlinys buvo tikrai pozityvus, manau, kad parodėme neblogą futbolą, bet gaila, kad prasileidome pigius įvarčius.

Tai buvo individualus meistriškumas Kosovo rinktinės žaidėjų, apskritai, žiūrint į rungtynes gal ir pozityvios, bet vėl neiškovojome taškų“, – kalbėjo kuršėniškis.

Tuo tarpu kitas gynėjas Edvinas Girdvainis teigė, jog treneriai prieš rungtynes komandą įspėjo, kad Kosovas dvikovą pradės aktyviai.

„Treneriai buvo mus nuteikę, kad pirmomis minutėmis varžovai mus labai spaus, tai ir įvyko, bet stengėmės atsilaikyti.

Kai atlaikėme pirmąją bangą, buvo šiek tiek lengviau. Aišku, galbūt aikštės kokybė mums irgi nepridėjo pozityvumo pirmomis minutėmis. Taip pat gaila, kad nebuvo įskaitytas Gvido Gineičio įvartis, buvo ten labai nedidelė nuošalė, manau, kad kitu atveju žaidimas gal būtų pasisukęs kita linkme“, – sakė Vokietijoje žaidžiantis gynėjas.

Vienintelį Lietuvos rinktinės įvartį mušęs Paulius Golubickas pridėjo, jog tokios rungtynės leido pamatyti, kad lietuviai šioje grupėje gali lygiai varžytis su visais.

„Matome, kad su visais galime žaisti, ta kova eina iki paskutinių minučių. Ir tų įvarčių įmušame, ir progų susikuriame, tikrai galime žaisti su kiekvienu varžovu. Smagu dėl to ir kiekvienose rungtynėse kovojame dėl taškų.

Kažkur gal šiek tiek sėkmės pritrūksta, kažkur galbūt užtikrintumo, kokybės, bet turime progų, yra vilties ir visada stengiamės žaisti iki galo.

Aišku, liūdna, kad pralaimėjome, bet smagu, kad po dviejų įvarčių sugebėjome atsitiesti. Pabaiga dar suteikė vilties, kad įmanoma tą tašką iškovoti. Faktas, po pralaimėjimo visada liūdna, nes nulis taškų, bet smagu už parodytą kovą“, – sakė jis.

Kitas rungtynes lietuviai žais antradienio vakarą, kai Kaune priims Rumunijos futbolininkus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas