Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įvartis Europos U-19 čempionato Lietuvoje naudai – rėmėju tapo „Toyota“

Istorinį Europos U-19 futbolo čempionatą parems tarptautinė bendrovė. Pirmą kartą Lietuvoje vyksiančių tokio lygio futbolo varžybų oficialiu automobiliu tapo „Toyota“.
Pristatymo akimirka
Pristatymo akimirka / Valdas Knyzelis/LFF.lt

Ketvirtadienį Vilniuje „Toyota Baltic“ atstovai bendradarbiavimo sutartį su Europos U-19 čempionato organizaciniu komitetu pasirašė ne bet kur, o būtent futbolo aikštėje.

Prieš sudedant parašus, Lietuvos futbolo federacijos stadione naujieji „Toyota“  automobiliai „RAV4“ ir „Prius“ su didžiuliais futbolo kamuoliais įmušė po simbolinį įvartį. Nuo šiol šie automobiliai jau pereina į futbolo komandą – jie atiteks Europos U-19 čempionato organizatoriams.

„Futbolas – neabejotinai populiariausia sporto šaka Europoje. Malonu, jog futbolo šventė  ir perspektyviausi žemyno žaidėjai šią vasarą keliaus po Lietuvą. Linkime, jog kelionės su „Toyota“ visiems neprailgtų ir būtų komfortabilios bei saugios“, – sakė „Toyota Baltic“ vadovas Osvaldo Valentini.

Rengiantis čempionatui bei jo metu „RAV4“ ir „Prius“ automobiliai tarnaus jau ne stadionuose, o už jų ribų – į varžybas liepos mėnesį atvyks ne tik septynios užsienio rinktinės, bet ir būrys futbolo teisėjų, organizatorių, transliuotojų bei žurnalistų.

„Čempionato metu sulauksime šimtų svečių, kurie turės keliauti tarp trijų turnyro miestų – Kauno, Alytaus ir Marijampolės. Juose bus sužaista 15 rungtynių, įvyks keliskart daugiau treniruočių. Džiaugiamės, kad „Toyota“ sutiko prisidėti ir palengvinti kelionių krūvį“, – sakė Europos U-19 čempionato direktorius Mindaugas Verbickas.

„Toyota“ – šiuo metu didžiausia automobilių gamintoja pasaulyje. Su Lietuvos futbolu šios bendrovės atstovai bendradarbiauja jau daugelį metų.

Europos U-19 čempionatas vyks nuo liepos 20 iki rugpjūčio 1 dienos Kaune, Alytuje ir Marijampolėje. Šeimininkės teisėmis čempionate debiutuos Lietuvos U-19 rinktinė. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas