Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

J.Kloppas nesiruošia išsižadėti treningo, bet pripažįsta: stilingiausias – P.Guardiola

Jurgenas Kloppas tapo sėkmingu treneriu su Dortmundo „Borussia“ ir „Liverpool“ klubais vilkėdamas sportinį kostiumą, tad jo į spintą kabinti priežasties nemato.
Jurgenas Kloppas
Jurgenas Kloppas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Vokiečio teigimu, sportinis kostiumas tapo jo vizitine kortele, nors „Liverpool“ treneris giria ir oficialesnę aprangą mėgstantį kolegą Pepą Guardiolą iš „Manchester City“.

„Scanpix“ nuotr./Pepas Guardiola
„Scanpix“ nuotr./Pepas Guardiola

„Vieną dieną aš buvau žaidėjas, o kitą – jau treneris. Mano persirengimo kambaryje buvo treningas vaikino, kuris ten dirbo prieš dvi dienas. Man jis net netiko, – juokėsi J.Kloppas, kalbėdamas su „The Guardian“. – Tiesiog koncentravausi ties žaidimu.

Niekada negalvoju apie savo įvaizdį. Žinau, kad tai turėtų būti svarbu, nes esame vieši, bet, kai atvykau į „Borussia“, pagalvojau: „Galbūt man reikėtų imti rengtis kitaip“. Kurį laiką mūvėjau džinsus ir dėdavausi marškinėlius. Tačiau taip tiesiog nesijaučiu komfortiškai.

Manau, kad geriausiai rengiasi Pepas Guardiola. Viskas, ką jis apsirengia, atrodo tobulai. Jis net nevilki kostiumo, tiesiog formalus stilius.

Tiesiog reikia būti savimi, kai treniruoji. Jei nori puikiai atrodyti, tuomet puiku. Tiesiog aš nesu tam sukurtas. Svarbu, kad elgtumeis taip, kaip pats nori. Man patinka matyti trenerio charakterį komandoje.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai