Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

J.Pickfordo emocijų kalneliai – apmaudžiai įsimuštas įvartis ir kurioziškai... išgelbėta komanda

Liverpulio „Everton“ vartininkui Jordanui Pickfordui rungtynės su „Sheffield United“ suteikė skirtingų potyrių – nuo apmaudo netyčia įsimušus įvartį iki rungtynių herojaus, lemiamą smūgį atremiant kurioziniu būdu.
Jordanas Pickfordas
Jordanas Pickfordas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Premier lyga

Svečiuose žaidęs „Everton“ išsiveržė į priekį, kai 14-ą minutę pasižymėjo Abdoulaye Doucoure.

Vis dėlto per teisėjo pirmajame kėlinyje pridėtą laiką J.Pickfordą ištiko tikra nelaimė. Po tolimo varžovų smūgio kamuolys atšoko nuo virpsto, atsitrenkė į J.Pickfordą, kuris reagavo į smūgį krisdamas ant vejos, ir įskriejo į vartus.

Antrajame kėlinyje komandos dar pelnė po įvartį, o mačo pabaigoje „Sheffield United“, esant rezultatui 2:2, užgulė varžovų vartus ir buvo arti pergalingo įvarčio, tačiau fantastiškai sužaidęs J.Pickfordas išgelbėjo savo komandą, vieną iš smūgių atremdamas... galva.

Įpsūdingu šuoliu atrėmęs pirmą smūgį J.Pickfordas net nespėjo atsikelti, kai varžovas pabandė vėl nukreipti kamuolį į vartus, bet šis pataikė ant vejos sėdėjusiam J.Pickfordui į galvą...

„Tikri emocijų kalneliai!“, – po rungtynių „TNT Sports“ sakė J.Pickfordas, pridūręs, kad tikėjosi iškovoti tris taškus, ne vieną.

„Visi jam už tai padėkojome, – sakė „Everton“ puolėjas Arnautas Danjuma. Aš stovėjau prie vartų ir galvojau: „O ne, negi tai ne mūsų diena?" Bet tai buvo sąžininga Jordano atžvilgiu – jis mus išgelbėjo!“

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas