Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jubiliatas L.Pilibaitis paliko „Jonavą“ be taškų

Praėjusiais metais bronzos medalius „Optibet A lygoje“ iškovojęs „Kauno Žalgiris“ po truputį pradeda pildyti savo taškų sąskaitą.

Roko Garasto auklėtiniai susidūrė su nuožmesniu „Jonavos“ pasipriešinimu, tačiau po antrame kėlinyje pelnytų dviejų įvarčių nugalėjo 2:0 (0:0).

Jonaviečiai rungtynes pradėjo pakankamai agresyviai ir surengė kelias aštresnes atakas, o kėlinio viduryje Nahuelio Machado tolimą smūgį buvo priverstas atremti Deividas Mikelionis.

Kauno ekipa antroje pirmojo kėlinio pusėje perėmė iniciatyvą ir galėjo išsiveržti į priekį. Ryano Trotmano spirtą kamuolį sugavo Martynas Matuzas, o paskutinėmis minutėmis Michaelas Thuique'as puikiai surado Beną Anisą, tačiau pastarasis iš puikios situacijos mušė tiesiai į vartininką.

Antrojo kėlinio pradžioje prie „Kauno Žalgirio“ vartų nuaidėjo rimčiausias pavojaus signalas. Po grubios varžovo klaidos Marius Ganusauskas išbėgo prieš D.Mikelionį, tačiau nesėkmingai smūgiavo į dešinįjį vartų kampą.

Žalgiriečiai galiausiai 66-ąją minutę pelnė pirmą dvikovos įvartį – tą po M.Thuique'o perdavimo padarė kamuolį į tuščius vartus nukreipęs Linas Pilibaitis, pasirodęs po keitimo ir balandžio 5-ąją švenčiantis 37-ąjį gimtadienį.

79-ąją minutę pranašumą padvigubino M. Thuique'as, kuris pelnė įvartį po to, kai Felixo Kekoh smūgį atrėmė M.Matuzas. D.Mikelionis taip pat turėjo darbo – teko apsiginti nuo Sebastiano Vasquezo bandymo.

„Kauno Žalgirio“ gretose debiutavo vidurio gynėjas Jasonas Noslinas, o Laikinosios sostinės komanda su 8 taškais pakilo į 5-ąją vietą. „Jonava“ – vis dar be taškų.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas