Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Juventus“ direktorius ramina: „Turime geriausią pasaulio žaidėją ir tvirtai jo laikysimės“

Turino „Juventus“ klubo direktorius Fabio Paratici ramina aistras dėl Cristiano Ronaldo ateities Italijos čempionų komandoje. Italas taip pat patvirtino, kad „Juve“ nepaisant slogių rezultatų sieja savo ateitį su vyriausiuoju treneriu Andrea Pirlo.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo / „Scanpix“ nuotr.

„Serie A“ čempionato titulą ginanti „Juventus“ savaitgalį netikėtai 0:1 nusileido „Benevento“ klubui ir nuo turnyre pirmaujančio Milano „Inter“ atsilieka jau 10 taškų skirtumu.

Prieš kelias savaites Turino futbolininkai pasitraukė ir iš UEFA Čempionų lygos, bet komandos vadovai panikos mygtuko nespaudžia.

„Tai mums buvo netikėtas pralaimėjimas, – po nesėkmės prieš net 11 rungtynių iš eilės pergalės skonio neragavusią „Benevento“ sakė F.Paratici. – Tik noriu pabrėžti, kad per daugelį metų suteikėme savo sirgaliams daug džiaugsmo, deja, dabar mes juos nuviliame.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Cristiano Ronaldo
AFP/„Scanpix“ nuotr./Cristiano Ronaldo

Tai buvo blogas pasirodymas, bet sezonas tęsiasi. Turime nuleisti galvas ir tęsti darbą, suprasdami savo klaidas ir stengdamiesi jų nekartoti. Jei žaidi „Juventus“, turi būti pripratęs prie spaudimo. Deja, sužaidėme prastas rungtynes.“

„Juventus“ direktorius kalbėdamas su „Sky Sport Italia“ pakomentavo ir svarbiausią Turino ekipos aktualiją – C.Ronaldo likimą.

„Tęsiame projektą, kurį pradėjome praėjusį sezoną ir vienos rungtynės nepakeis to, kaip žiūrime į tą strategiją. Tęsiame savo liniją ir esame laimingi dėl to, ką pasiekėme. Turime Cristiano Ronaldo, geriausią pasaulio žaidėją, ir tvirtai jo laikysimės“, – sakė F.Paratici.

Klubo direktorius kalbėjo ir apie A.Pirlo, kurio treniruojamos komandos rezultatai neprilygsta jo pirmtakų Maurizio Sarri ir Maximilliano Allegri pasiekimams, situaciją.

„Scanpix“ nuotr./Andrea Pirlo
„Scanpix“ nuotr./Andrea Pirlo

„Nebuvome patenkinti ankstesniais treneriais, bet priežastys, kodėl nusprendėme imtis pokyčių, buvo kitos. Vienas pralaimėjimas nepakeis klubo projekto krypties, kaip nepakeistų ir viena pergalė. Jei jau priėmėme sprendimą eiti šiuo keliu, tai juo ir eisime“, – sakė italas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento