Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Juventus“ treneris niršo: sezonas – ne fiasko, „Villarreal“ tik gynėsi

Turino „Juventus“ komanda buvo sudaužyta namuose trečiadienio vakarą – Massimiliano Allegri auklėtiniai 0:3 atsakomosiose Čempionų lygos rungtynėse krito prieš „Villarreal“ ir eilinį kartą savo pasirodymą baigė aštuntfinalyje.
Massimiliano Allegri
Massimiliano Allegri / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Gerardas Moreno 78-ąją minutę realizavo 11 metrų baudinį, 85-ąją minutę Pau Torresas pridėjo antrąjį įvartį, o Arnautas Danjuma įtvirtino triuškinančią Ispanijos komandos pergalę išvykoje dar vienu tiksliu smūgiu nuo 11 metrų žymos.

Paklaustas, ar „Juventus“ sezonas gali būti vadinamas tragišku, M.Allegri teigė: „Jei turite intelektualinio nesąžiningumo, tuomet taip sakyti galite, tačiau realybė yra kitokia. Suprantate?

Žinau, kad žmonės kalbės apie susimovimą dėl to, kad esame eliminuoti, tačiau tai intelektualinis nesąžiningumas. Žinau savo komandos vertę. Mes naudojame tuos pačius žaidėjus du mėnesius, mes kovojame dėl vietos ketverte Italijoje ir šalies taurės. Neturiu priekaištų šiems vyrams. Jie daro neįtikėtinus dalykus.

Sezonas tęsiasi, mes turime savo tikslus. Mes nusivylę ir padarysime viską, kad pagerintume situaciją. Darome tai kasmet. Bet turime būti ir realistai. Yra geresnių komandų Europoje. Tai nėra gėda, tai yra faktai.

Sutinku, kad turėjome patekti tolyn, tačiau lengva nebuvo. Dabar kalbėti nėra prasmės, turime tylėti ir fikusuotis į šalies lygą ir taurę.“

Pakritikavo M.Allegri ir varžovus.

„Turėjome gerų progų pirmajame kėlinyje, antrajame buvo sunkiau, nes varžovai pradėjo gintis visais 11 futbolininkų, bandydami rungtynes nutempti į pratęsimą. O įvartis viską pakeitė.“, – kalbėjo „Juventus“ treneris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas