Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Karaliai“ atsitiesė – po kurio laiko laimėjęs „Real“ gaudo „Barcelona“

Madrido „Real“ klubas atsitiesė po kelerių nesėkmingų rungtynių ruožo. Carlo Ancelotti auklėtiniai namuose 3:1 nugalėjo Barselonos „Espanyol“ ir tęsia Ispanijos „La Liga“ pirmenybėse pirmaujančios „Barcelona“ gaudynes.

Pirmasis įvartis krito jau 8-ąją minutę, kai nuo „Real“ gynėjų atsilaisvinęs Joselu Mato nuginklavo Thibaut Courtois ir išvedė „Espanyol“ į priekį.

Rezultatą „karaliai“ išlygino 22-ą minutę, kai klastingu smūgiu pro kelis varžovus pasiuntė kamuolį į dešinį vartų kampą, o kamuolys į tinklą krito nuo virpsto.

Dar pirmajame kėlinyje Madrido klubas išsiveržė į priekį – 39-ą minutę po Aurelieno Tchouameni perdavimo iš krašto kamuolį galva į vartus nukreipė vidurio gynėjas Ederis Militao.

Puikią progą padidinti pranašumą „Real“ turėjo antrajame kėlinyje, bet Rodrygo atliktas baudos smūgis tikslo nepasiekė – kamuolį trenkėsi į skersinį.

Vis dėlto galiausiai madridiečiai pasiekė trečiąjį savo įvartį, kai jau per pridėto laiko trečią minutę pasižymėjo Marco Asensio.

„Real“ prieš tai per tris mačus „La Liga“ ir Karaliaus taurės turnyruose buvo nelaimėjęs nė sykio ir pelnęs tik vieną įvartį.

56 taškus po šių rungtynių turintis karališkasis klubas šešiais taškais atsilieka nuo „Barcelona“, bet katalonai 25-ojo turo rungtynes žais tik sekmadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas