Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune – „Hegelmann Litauen“ ir „Riterių“ lygiosios

Šeštadienį 35-ajame „Optibet A lygos“ ture Kauno raj. „Hegelmann Litauen“ ir Vilniaus „Riteriai“ tarpusavio dvikovoje įvarčiais nepasižymėjo ir pasidalino po tašką.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Elijaus Kniežausko nuotr.

Rungtynių pradžioje buvo kiek aktyvesni vilniečiai. Jie dažniau rengė perspektyvių išpuolių prie šeimininkų vartų. Tuo tarpu Andriaus Skerlos auklėtiniai nebuvo tokie aktyvūs, tačiau vėliau žaidimas išsilygino ir ryškios dominuojančios komandos aikštėje nebuvo.

Kėliniui persiritus į antrąją dalį abi komandos apsikeitė puikiomis progomis įmušti. „Hegelmann Litauen“ galėjo išsiveržti į priekį, kai Klaudijus Upstas sužaidė techniškai baudos aikštelėje, bet pataikė kamuolį į skersinį. Kitame aikštės galės Gytis Paulauskas kontratakoje taip pat ambicingų smūgiu sudrebino vartų konstrukciją.

VIDEO: 35 turo santrauka: „Hegelmann Litauen“ – „Riteriai“ (2021-11-19)

Po pertraukos aikštėje vaizdas pernelyg nesikeitė. Komandos sužaisdavo sėkmingas trumpas atkarpas, bet šimtaprocentinių progų sukurti joms pavykdavo mažai – dominavo kokybiškas žaidimas gynyboje.

69 minutę realiausią proga „Riterių“ gretose turėjo Aleksandras Levšinas. Po nuostabaus Marko Pavloskio perdavimo į kairįjį baudos aikštelės kraštą, gynėjas iš dėkingos pozicijos smūgiavo šalia virpsto.

Rungtynės baigėsi lygiosiomis. Po jų tapo aišku, jog „Hegelmann Litauen“ (52 tšk.) nepakils aukščiau penktosios vietos šiame sezone. „Riteriai“ (42 tšk.) pergalės neiškovoja jau šešis susitikimus iš eilės ir žengia šešti.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas