Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kauno stadiono situaciją E.Stankevičius vadino Lietuvos gėda: Kipras nenorėjo žaisti bulvių lauke

Lietuvos futbolo federacijos prezidentas Edgaras Stankevičius ketvirtadienio pavakarę pakomentavo skandalingą sprendimą perkelti UEFA Tautų lygos pirmąsias rungtynes su Kipro komanda iš Kauno į Marijampolę. Tokį žingsnį federacijai teko žengti po to, kai naujasis Kauno stadiono operatorius taip ir nesugebėjo atgaivinti vejos po audringo Jessicos Shy koncerto.

„Nesinorėjo laukti iki pat vakaro, nes reikia planuotis rungtynes. Pasitarus su Kipro delegacija, jų rinktinės trenerių štabu, jie visi nuvažiavo pažiūrėti Marijampolės stadiono ir buvo aiškus prašymas žaisti ten, o ne Kaune. Tas pats bus ir iš mūsų rinktinės pusės. Tikėjomės, kad po dienos vaizdas keisis aikštėje, bet tas vaizdas nedžiugina ir teko rinktis Marijampolę“, – LRT cituoja ketvirtadienį oficialioje spaudos konferencijoje kalbėjusį LFF vadovą.

Šią situaciją E.Stankevičius pavadino gėdinga.

„Gėda visai Lietuvai. Gėdai ne tik Kaunui, bet ir visai Lietuvai, futbolo bendruomenei. Pastatytas stadionas ne tik koncertams, bet ir kitoms sporto šakoms. Turime planuotis iš anksto ir negalime organizuoti koncerto likus savaitei iki rungtynių. Tas buvo kartojama nuo kovo mėnesio, bet iš jų pusių nebuvo pagalvota, nebuvo padarytos investicijos“, – pyko LFF vadovas.

Jo teigimu, susitarti su Kipro federacijos vadovais nebuvo sunku, bet neslėpė, kad svečiai buvo stipriai nustebę dėl tokio naujojo stadiono operatoriaus neūkiškumo.

„Džiaugiuosi, kad asmeninis santykis su Kipro federacija yra geras. Jų vadovas sakė, kad gražus stadionas, išskyrus tą bulvių lauką“, – LRT cituoja LFF prezidentą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas