Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Keistos rungtynės JAV: žaidėjai priklaupė ant kelių, juos nušvilpė net ir savi sirgaliai

Tai buvo pirmosios „Nashville SC“ ir „FC Dallas“ rungtynės per daugiau nei penkis mėnesius. Nors jose krito tik vienas įvartis, tačiau mačą supo nemažai įdomybių: nuo žiūrovų stadione iki jų baubimo, kai futbolininkai priklaupė ant vieno kelio.
Žaidėjai priklaupė ant kelio per futbolo rungtynes JAV
Žaidėjai priklaupė ant kelio per futbolo rungtynes JAV / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Vienintelį įvartį, nulėmusį „Nashville SC“ pergalę, pelnė Davidas Accamas. Beje, tai buvo pirmoji istorijoje šios komandos pergalė MLS.

VIDEO: Nearly 3,000 Fans Watch FC Dallas Play In Person For First Time During Pandemic

Susitikimą stebėjo beveik 3000 sirgalių, kurių dalis ėmė baubti, kai futbolininkai priklaupė ant vieno kelio himno metu ir taip išreiškė palaikymą „Black Lives Matter“ judėjimui ir kovai su rasine diskriminacija.

Dalaso ekipos gynėjas Reggie Cannonas buvo pasipiktinęs aistruolių elgesiu.

„Tu net negali gauti palaikymo iš savo sirgalių savo stadione. Tai man nesuvokiama. Mes, kaip komanda, stengiamės pateikti kuo geresnį produktą aikštėje, o tie šeši mėnesiai mums buvo pragariški. Visiškas pragaras, – pyko R.Cannonas. – Mes girdėjome, kad kai kurie sirgaliai skandavo JAV vardą, tačiau jie nesupranta, ką reiškia šis klūpėjimas. Jie tiesiog nesupranta, kodėl mes tai darome.

Jie nemato to priežasties. Jie galvoja, kad mes kažką ignoruojame. Tai mane glumina. Atsiprašau, kad kalbu tokia intonacija, tačiau turiu kalbėti taip, kaip viskas yra.“

Jie galvoja, kad mes kažką ignoruojame. Tai mane glumina

Beje, Nešvilio ekipos trenerio Gary Smitho nebuvo su komanda po to, kai jo koronaviruso testas buvo teigiamas, nors vėliau buvo gauti iš eilės du neigiami rezultatai.

Dalaso ir Nešvilio klubai dar kartą susitiks Teksase sekmadienį, o likusios MLS lygos komandos į kovas stos nuo rugpjūčio 21-sios.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas