Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirta pergalė iš eilės: „Kauno Žalgiris“ sutriuškino „Džiugą“

Nuo rugpjūčio įsibėgėjęs „Kauno Žalgiris“ „Optibet A lygoje“ nemažina apsukų ir džiaugėsi triuškinamu laimėjimu.
Edvinas Girdvainis
Edvinas Girdvainis / zalgiris.lt nuotr.

26-ojo turo dvikovoje savo sirgalių akivaizdoje žaidę kauniečiai net 5:1 (1:0) įveikė 9-oje pozicijoje įsitaisiusį Telšių „Džiugą“.

Pirmame kėlinyje žaidimo tempas buvo pakankamai lėtas, tiesa, 14-ąją minutę žemaičiai praleido – kamuolį į savo vartus standartinės padėties metu nukreipė Tomas Rapalavičius. Iki pertraukos svečių gretose dviem smūgiais išsiskyrė Jorge Eduardo, o Michaelo Thuique iš toli muštas kamuolys sudrebino skersinį.

Antroje mačo dalyje „Kauno Žalgiris“ puolimas užsikūrė. 52-ąją minutę Gratas Sirgėdas pakėlė kampinį ir jo metu Edvinas Girdvainis taikliai mušė galva. Po 8 minučių „Džiugas“ vėl nesėkmingai gynėsi standartinės padėties metu – Jasono Noslino smūgį atrėmė Marius Paukštė, tačiau nuo Nerijaus Valskio apsiginti nebuvo galimybių.

Maža to, 61-ąją ir 64-ąją minutėmis krito dar du įvarčiai: pirmoje situacijoje taikliai smūgiavo į baudos aikštelę įsiveržęs Antonas Fase, kuris dar vėliau asistavo dublį atlikusiam N.Valskiui.

Per likusį akistatos laiką abi komandos keitėsi progomis, bet savo šansu sugebėjo pasinaudoti po keitimo į kovą mestas 15-metis Domas Jankevičius.

Skaičiuojant visus turnyrus ketvirtą sykį iš eilės laimėjęs „Kauno Žalgiris“ A lygoje su 43 taškais žengia šeštas, džiugiečiai savo kraityje turi 16 taškų ir lieka priešpaskutiniai.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas