Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klubų priešpriešos Cristiano Ronaldo ir Luisas Suarezas į Rusiją neatsivežė

Luisas Suarezas mano, kad bet kokia priešprieša, kurią jis gali turėti su Cristiano Ronaldo, baigiasi ties klubų, kuriuose jie žaidžia, lygmeniu. Kitaip tariant, šeštadienį vyksiančios aštuntfinalio rungtynės nesivadins „Suarezas prieš Ronaldo“, tai bus rungtynės Urugvajus prieš Portugaliją.
Cristiano Ronaldo ir Luisas Suarezas
Cristiano Ronaldo ir Luisas Suarezas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Kai kalbame apie priešpriešą su Ronaldo klubiniame lygmenyje, tai yra visai kitas dalykas. Čia yra pasaulio čempionatas, kur kiekvienas mes dirbame dėl savo šalies“, – apie kolegą iš Madrido „Real“ sakė „Barcelona“ žvaigždė L.Suarezas.

Urugvajaus rinktinės puolimo žvaigždė kiek privengė klausimų apie C.Ronaldo, bet yra aišku, jog urugvajiečiai toliau turės laikyti sutankintą gynybą, kad sustabdytų C.Ronaldo tempiamą portugalų puolimo vežimą.

Beje, Urugvajus yra vienintelė komanda, nepraleidusi įvarčio grupių etape, kuriame susitiko su Rusija, Saudo Arabija ir Egiptu.

Urugvajaus treneris Oscaras Tabarezas žarstė komplimentus C.Ronaldo ir kitiems Portugalijos ekipos žaidėjams bei keletą kartų paminėjo, kad teks žaisti su Europos čempionais.

„Cristiano Ronaldo yra vienas geriausių puolėjų pasaulyje. Jis turi labai didelį potencialą rungtynių planavime, koncentracijoje. Taip pat jis yra komandos lyderis. Tai – dar vienas svarbus faktorius. Nėra vieno tokio žaidėjo, kuris jį visiškai sustabdytų. Net Diego Godinas. Turėsime dirbti kaip kolektyvas, kad limituotume jo veiksmus aikštėje“, – apie varžovų lyderį kalbėjo O.Tabarezas.

„Scanpix“ nuotr./Portugalija – Marokas
„Scanpix“ nuotr./Portugalija – Marokas

Portugalijos treneris Fernando Santosas žinojo, kad gaus klausimą apie komandos priklausomumą nuo C.Ronaldo ir net laimėjo lažybas su komandos atstovu spaudai. Pasirodo, vyrai susilažino, ar toks klausimas bus užduotas, tad F.Santosas laimėjo kavos.

„Turi tai vėl pakartoti. Jis yra geriausias pasaulio futbolininkas ir natūralu, kad komanda nuo jo priklauso. Bet jūs galite to paties paklausti Urugvajaus trenerio, ar jie priklausomi nuo Suarezo ar Cavani... Visi geri žaidėjai visuomet yra svarbūs savo komandai“, – dėstė F.Santosas.

Tačiau portugalų treneris mano, kad vienas sau žaisdamas C.Ronaldo gali paskandinti komandą. „Jei jis žais vienas, mes pralaimėsime. Neįmanoma laimėti vienam. Net jei jis įmuš tris įvarčius, jam vis tiek reikia komandos draugų pagalbos“, – kalbėjo F.Santosas.

Vienas iš kelių svarbiausių ginklų stabdant C.Ronaldo yra trečiąsias grupių etapo rungtynes praleidęs Jose Maria Jimenezas, bet Urugvajaus treneris neatskleidė, ar mes jį į aikštę šeštadienį.

„Nekalbėsiu apie konkrečius žaidėjus“, – nukirto O.Tabarezas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas