Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Koronaviruso atvejai tiriami dar trijuose „Premier“ lygos klubuose

Anglijos „Premier“ lygos klubai vienas po kito skelbia apie galimus užsikrėtimų koronavirusu atvejus. Kiek anksčiau buvo patvirtinta, jog pavojinga liga serga Londono „Arsenal“ vyriausiasis treneris Mikelis Arteta ir Londono „Chelsea“ futbolininkas Callumas Hudsonas-Odoi, o dabar apie galimus atvejus pranešė dar trys anglų komandos.
Neįvardintam „Everton“ žaidėjui – karantinas
Neįvardintam „Everton“ žaidėjui – karantinas / „Scanpix“ nuotr.

Apie galimą koronaviruso atvejį penktadienio popietę pranešė Liverpulio „Everton“. Pranešime teigiama, kad dėl to neįvardintam žaidėjui pritaikytas septynių dienų trukmės karantinas.

„Klubas patvirtina, kad vienam mūsų nariui praėjusią naktį sukilo temperatūra, o dėl to jis izoliavosi septynioms dienoms. Kiti žaidėjai kol kas nesiima karantino, tačiau komandos treniruotės nutrauktos, o žaidėjams ir klubo nariams patarta laikytis atokiau nuo mūsų bazės“, – teigiama „Everton“ pranešime.

Galimą koronaviruso atvejį klube patvirtino ir „Watford“ klubas. Teigiama, kad vienam ekipos futbolininkui buvo atliktas COVID-19 testas po to, kai jam pasireiškė viruso simptomai.

„Vienas mūsų žaidėjas laukia testo rezultatų. Kai kurie kiti žaidėjai taip pat turėjo ligos simptomų“, – atskleidė komandos strategas Nigelis Pearsonas.

Izoliuoti ir penki „Bournemouth“ klubo nariai. Klubas praneša, kad penktadienį jiems pasireiškė galimi COVID-19 simptomai.

„Vartininkas Arturas Boručas, kartu su keturiais komandos personalo nariais, atsiribojo nuo komandos pagal vyriausybės nurodymus. Tai – būtinoji priemonė, tačiau kol kas nė vienam iš jų nenustatytas koronavirusas“, – teigiama klubo pranešime.

Dar ketvirtadienį pranešta, kad „Manchester City“ futbolininkas Benjaminas Mendy nusprendė save izoliuoti namuose, nes asmeniui iš jo artimiausios aplinkos diagnozuoti simptomai, labai panašūs į koronavirusą. Jis išgabentas į ligoninę.

Trys neįvardinti „Leicester City“ futbolininkai taip pat uždaryti į karantiną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito