Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Košmarą patyrę „Arsenal“ sirgaliai ragina Arsene'ą Wengerą pagaliau trauktis

Londono „Arsenal“ futbolininkai trečiadienio vakarą Čempionų lygos aštuntfinalyje susidūrė su puikiai pažįstamu varžovu ir tradiciškai buvo sutriuškinti. Miuncheno „Bayern“ namuose pasityčiojo iš Anglijos klubo – 5:1. Londono klubo sirgaliai socialiniuose tinkluose skalpavo Arsene'ą Wegerą.
Arsene'as Wengeras
Arsene'as Wengeras / „Scanpix“/AP nuotr.

„Po daugybės metų pastangų A.Wengeras pagaliau pasiekė, kad „Arsenal“ žaistų kaip „Barcelona“, – „Twitter“ tinkle ironizavo vienas sirgalius.

„Wengeras aukštai užkėlė kartelę, tačiau pats jau nesugeba jos pasiekti. Laikas trauktis“, – rašė kitas „Arsenal“ fanas.

Pats A.Wengeras po mačo Miunchene teigė, kad jo komanda patyrė košmarą.

„Manau, kad pirmajame kėlinyje atrodėme gerai, turėjome dvi geras progas įvarčiams. Mes sugriuvome po L.Koscielny traumos ir dviejų jų įvarčių 53 ir 56 min.

Komanda išsiderino, žaidėme neorganizuotai, atrodėme moraliai palaužti. Nuo to momento buvome pažeidžiami ir paskutinės 25 minutės buvo tikras košmaras“, – kalbėjo A.Wengeras.

Jo vadovaujamas „Arsenal“ klubas Čempionų lygos ketvirtfinalyje paskutinį kartą žaidė dar 2009-2010 m. sezone. Po to visada kovą baigdavo aštuntfinalyje.

67-erių prancūzas prie „Arsenal“ vairo stojo prieš 21-erius metus, 1996-aisiais, per šį laiką tris kartus laimėjo „Premier“ lygą, 2006 m. Čempionų lygoje tik finale nusileido „Barcelona“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas