Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Krauju pažymėta Čempionų lyga: „Newcastle“ gerbėjas užpultas peiliu Milane

„Newcastle United“ klubas šįvakar grįžta į UEFA Čempionų lygą po 20 metų pertraukos, bet istorinės rungtynės jau buvo suteptos krauju.

Kaip praneša „Sky Sports“, 58-erių „Newcastle“ sirgalius Eddie McKay‘us užpultas ir sužalotas peiliu Milane.

Turtingų investuotojų iš Saudo Arabijos pernai perimtas „Newcastle“ klubas pirmosiose savo Čempionų lygos rungtynėse per du dešimtmečius antradienio vakarą susitiks su „AC Milan“ ekipa garsiajame „San Siro“ stadione Italijoje.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./„Newcastle“ sirgaliai Milane
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./„Newcastle“ sirgaliai Milane

Pasak pranešimo, nelaimė įvyko apie vidurnaktį „Navigli“ rajone Milane. E.McKay‘us užpuolimo metu buvo su sūnumi ir broliu. Kiti vyriškiai nenukentėjo.

E.McKay‘us atsidūrė ligoninėje. Pavojus jo gyvybei negresia.

„Futbolo sirgalius iš Anglijos buvo užpultas 7–8 asmenų grupės. Jam buvo durta į nugarą ir dukart į rankas“, – pranešė vietinė policija.

„Mano tėčio būklė – stabili. Jis tiesiog šokiruotas dėl to, kas nutiko. Ir nusiminęs, kad negalės būti stadione“, – „Sky Sports“ cituoja sužeistojo dukterį Rachel.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./„Newcastle“ sirgaliai Milane
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./„Newcastle“ sirgaliai Milane

„Neseniai jam buvo atliktos dvi kelio operacijos. Jis pargriuvo, kai jį vijosi ir tuomet jis buvo užpultas“, – pridūrė „Newcastle“ sirgaliaus dukra.

Pranešama, kad užpuolikai veidus slėpė po plėšikų kaukėmis. Milano policija šį užpuolį sieja su futbolo sirgalių nesantaika.

„Esame giliai susirūpinę dėl to, kas nutiko, – į užpuolimą sureagavo ir „Newcastle“ klubas. – Bendradarbiaujame su vietiniais pareigūnais, kad sužinotume įvykio aplinkybes. Mūsų mintys – su mūsų sirgaliumi ir jo šeima. Linkime jam greito ir visiško pasveikimo.“

Skaičiuojama, kad antradienio vakarą vyksiančioje intriguojančioje „AC Milan“ ir „Newcastle“ akistatoje „San Siro“ stadione bus apie 4 tūkst. svečių aistruolių.

Šioje grupėje, iš karto po burtų traukimo pramintoje „mirtininkų“, dar varžosi Paryžiaus „Saint-Germain“ ir Dortmundo „Borussia“ klubai. Į kitą etapą pateks tik du geriausi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas